PR CUAET
-
З досвіду, при відсутності якихось «скритих» бонусів в аплікації - робіть самі і не витрачайте гроші в пусту. Як треба - по питайте. Бо багато кейсів де адвокати і не оф консультанти розповідають про страшні і важкості процесу, а по факту - треба мати документи і просто заповнити форми. Доречі - будь який консультант у Вас запросить рівно всю ту саму інфо і документи що ви заповните і самі.
-
Він отримує ПР? Якщо так - на нього теж можуть надійти запити, навіть якщо він не головний аплікант
-
In demand одна з найпростіших, англ 4, 9 місяців досвіду, якщо в Торонто або GTA то майже неможливо, нажаль, в інших регіонах норм Майже всі професії там entry level, можна без досвіду знайти Але потрібен роботодавець який погодиться написати employer form, розкрити при необхідності свої податки і так далі І якщо подались з однією компанією, то на неї ж маєте і працювати до отримання пр
-
Чоловік в Торонто, номінація в кармані Інженерія але не ентрі
-
Саме так
-
Але так, це не OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream
-
Oinp non EE Employee Job offer - fws В General вибірці
-
Якщо вам потрібна інформація по OINP Employer Job Offer: In-Demand Skills stream напишіть мені в особисті, постараюсь все розписати тому що в загальному чаті все змішується в кашу і не зрозуміло хто кому відповідає і хто кому допомагає
-
По перше, мені це говорили два консультанти. По друге, в вимогах програми є пункт про фулл тайм, що передбачає принаймні 30 годин в тиждень. Якщо ви в якісь два тижні мали скажемо, 50 годин, як Ви думаєте, чи Ви виконали умову стосовно фулл тайм? В мене особисто був дозапит на два останні пейстаби, тому що в попередньому році було два періоди з малою кількістю годин.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи можна подавати на EI regular benefits якщо планується йти по гуманітарній програмі? Поділіться будь ласка досвідом Одні кажуть що можна інші ні в якому разі