PR CUAET
-
По перше, мені це говорили два консультанти. По друге, в вимогах програми є пункт про фулл тайм, що передбачає принаймні 30 годин в тиждень. Якщо ви в якісь два тижні мали скажемо, 50 годин, як Ви думаєте, чи Ви виконали умову стосовно фулл тайм? В мене особисто був дозапит на два останні пейстаби, тому що в попередньому році було два періоди з малою кількістю годин.
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи можна подавати на EI regular benefits якщо планується йти по гуманітарній програмі? Поділіться будь ласка досвідом Одні кажуть що можна інші ні в якому разі
-
Добрый день А где можно почитать как продлить ворк пермит дольше, чем на 3 года? У меня был вп на полтора года из-за паспорта, после получения нового я подался на продление вп, но мне выдали его на 3 года с момента приезда в Канаду. Хочу попробовать получить ещё продление. Если кто-то делал, подскажите, как вы делали, потому что мне не продлили и я не понял, что я сделал не так
-
Можна і мені будь ласка
-
Доброго дня. Можете сказати де можна замовити ті тести або чи можна у вас викупити. Дякую