PR CUAET
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка чи можна подавати на EI regular benefits якщо планується йти по гуманітарній програмі? Поділіться будь ласка досвідом Одні кажуть що можна інші ні в якому разі
-
Не було
-
Звіт: йшов 70 день поспіль полювання на слоти. 7:00PM зміна - вкотре переконався що консульство нас за людей не вважає. Побачимось завтра. PS: Пишіть відгуки в гуглі.
-
Спасибо за инфу всем! ❤️ правда, очень проясняется вообще, что делать. А на Express Entry Skilled Trades никто не подавался? Вроде бы тоже очень годный вариант, можно в Онтарио/Торонто жить, ездить кухни собирать, оффер и median wage не важен, заманчиво на первый взгляд, в чем подвох, не понимаю.
-
А що саме ваз до запитували про 10-річну історію? Досвід роботи?
-
В 5pm?
-
В який час?
-
Підкажіть будь-ласка, чи хтось зловив Едмонтон у березні-квітні ?
-
Немає в Едмонтоні😭
-
Тільки я не дуже розумію, якщо в умовах програми 30 годин на тиждень...Чому тоді два тижні не зараховуються, якщо один з них 30 годин, а другий 28? Має ж один не зарахуватися
-
В job offer вказано full time і керівниця дасть еmployer letter, де все напише. Просто по факту раз на місяць десь ставить 28 годин і каже, що то неважливо і щоб я не хвилювалася(((
-
Привіт, скажіть будь ласка чи користувалися швидкою до консульства DHL? Якщо відразу не замовили, бо незнали про неї , а паспорт виготовлений ще на початку лютого, але не доставлено, а він потрібен дуже терміново
-
Коли зараз люди ловлять, я уже з розуму сходжу, в 5pm, 7pm чи 9am? Я розумію що хтось якось рандомно дивом вгадує, але є основний час, коли люди перевіряють?