PR CUAET
-
Тільки я не дуже розумію, якщо в умовах програми 30 годин на тиждень...Чому тоді два тижні не зараховуються, якщо один з них 30 годин, а другий 28? Має ж один не зарахуватися
-
В job offer вказано full time і керівниця дасть еmployer letter, де все напише. Просто по факту раз на місяць десь ставить 28 годин і каже, що то неважливо і щоб я не хвилювалася(((
-
Привіт, скажіть будь ласка чи користувалися швидкою до консульства DHL? Якщо відразу не замовили, бо незнали про неї , а паспорт виготовлений ще на початку лютого, але не доставлено, а він потрібен дуже терміново
-
Коли зараз люди ловлять, я уже з розуму сходжу, в 5pm, 7pm чи 9am? Я розумію що хтось якось рандомно дивом вгадує, але є основний час, коли люди перевіряють?
-
Мені міграційний консультант казав, що вимога стосується У СЕРЕДНЬОМУ мати 30 годин на тиждень. Я дійсно в своєму повідомленні вище помилився у кількості годин, їх має бути не 720, а 1560. Але щось у мене дуже великі сумніви щодо не зарахування 2 тижнів в стає, якщо там по пейстабу менше 60 годин
-
Гілка Express Entry
-
Мені теж здається що тільки один тиждень не зарахується (той де не виконано умову 30 годин) але якщо пейстаб закриває 60 годин на 2 тижні при сценарії коли один менше 30 годин , а другий більше, то Повинно тоді бути все гаразд! А от у випадку як писали вище що за 2 тижні не має 60 годин, то не можуть вони не зарахувати той тиждень де відпрацьовано мінімальну кількість годин
-
-
А до нового року в цілому була краща ситуація?