PR CUAET
-
Нет, к опыту работы там тоже требование! 12 месяцев отработать на позиции фуллтайм и указано минимум 30 часов в неделю
-
Только это требования к job offer во время подачи, до получения оффера можно работать хоть день в неделю и быть все равно eligible
-
Мені міграційний консультант казав, що вимога стосується У СЕРЕДНЬОМУ мати 30 годин на тиждень. Я дійсно в своєму повідомленні вище помилився у кількості годин, їх має бути не 720, а 1560. Але щось у мене дуже великі сумніви щодо не зарахування 2 тижнів в стає, якщо там по пейстабу менше 60 годин
-
Чтобы соответствовать требованиям на АОС у вас должен быть как джоб оффер на фул тайм так и опыт работы за предыдущие 18 месяцев надо отработать 12 месяцев на фултайм
-
Понял, спасибо!)
-
Гілка Express Entry
-
@OstapBosak Пане Остапе, чи не допоможете розібратися? Чи дійсно 2 тижні не зараховуються до стажу АОС, якщо протягом них не напрацьовано 60 годин?
-
Мені теж здається що тільки один тиждень не зарахується (той де не виконано умову 30 годин) але якщо пейстаб закриває 60 годин на 2 тижні при сценарії коли один менше 30 годин , а другий більше, то Повинно тоді бути все гаразд! А от у випадку як писали вище що за 2 тижні не має 60 годин, то не можуть вони не зарахувати той тиждень де відпрацьовано мінімальну кількість годин
-
Ви при подачі заявки завантажуєте пейстаби за останні 3 місяці. Якщо по ним видно, що у Вас замало годин - тоді офіцер може вимагати усі старі, чи на додачу ще й нові актуальні пейстаби.
-
Ну умовно кажучи, якщо людина, наприклад, працює 9 міс стабільно 80 годин на два тижні. І тут 1 місяць захворіла, і має пейстаби за 2 тижні 50 годин. Маю великі сумніви, що на підставі цього буде відмова у номінації. Можливо, на розсуд офіцера
-
А до нового року в цілому була краща ситуація?
-
Або так, або просто в цілому дивляться на кількість годин, щоб їх було 1560 за останні 18 місяців. Бо не зараховувати 2 тижня це якось нечесно
-
З нового року кожного разу в абсолютно різний час.
-
В середньому за два тижні в одному пейстабі може бути Але в середньому за рік чи скільки там 30 годин точно ні, це так не працює
-
Если вы единственный в Канаде специалист в своем деле, тогда можно доверять начальнику)
-
[8i=[o8[o[9]
-
Кажуть, що так, в 17 годині виставляли інколи. Але мені за рік не вдалося впіймати. От тільки коли на день дурня виставили, то взяла місце, бо випадково зайшла в потрібний час.
-
А чи є десь у інформаційному просторі приклад заповненої форми? Ми щось розгубились
-
Виготовили за місяць, а потім майже два місяці чекали на його доставку в консульство в Канаді.
-
У мене на роботі індус подавався ще на початку 2023 р. Рівно рік пропрацював і одразу подався, день у день. Мав пейстаби за останні 3 міс 50+- годин, бо взимку роботи менше та й хворів. Влітку прийшов йому дозапит на всі пейстаби за весь рік. А там гарні години. Номінацію отримав. Я не стверджую, що ізольований досвід щось там доводить, але прецедент такий був. Якщо у когось в чаті була відмова через описану вище ситуацію - прохання відписатися
12 Jan 2024, 17:45
122219/467023
4 minutes ago