PR CUAET
-
Зараз в Торонто нотаріальні є нажаль а на паспорт не має.
-
Звіт: йшов 70 день поспіль полювання на слоти. 8:00PM зміна - вкотре переконався що консульство нас за людей не вважає. Побачимось завтра - не побачимось. Зловив слот на Оттаву. Було на 7 травня багато варіантів по часу. Зловив - встиг. PS: Пишіть відгуки в гуглі.
-
Так а як це допоможе? Ну ок, не вдасться записатися тут, буду витрачати кошти і їхати в Європу, замість того щоб ці кошти задонатити Але повертатися не збираюсь
-
Це точно
-
і сміх і гріх
-
Сегодня была в консульстве Эдмонтона. Зашла позже на 3 часа. Женщина начала ругаться почему так долго (она пришла паспорт забирать, ей сказали ждать 15 минут, она ждала уже 1,5 часа). Вышел консул и сказал, цитирую "Є наказ президента повернути людей додому ". Вот и всь ответ на вопросы по слотам и ожиданиям.
-
Так і роблю завжди, сиджу РЕАЛЬНО з секундоміром на іншому телефоні
-
Можна дати їм конверт з передплаченою доставкою і вони відправлять поштою або забрати особисто. Я побоююсь по пошті відправки оригіналу паспорта, тому поїду сам забирати. Це можна робити без запису в будь-який робочий час
-
Ви так і не сказали, яку саме провінційну програму маєте на увазі. Особисто наша сім'я зараз на федеральному рівні. Ми отримали номінацію від провінції за програмою NLPNP Skilled Worker. З нею подалися на федеральний рівень. Вже отримали АОR, здали біометрію, і вже маємо зараховано і біометрію і медогляд. За цією самою програмою знаю особисто немало людей, які вже з ПР, і ще багато, які отримали номінацію і зараз в процесі подання на федеральний рівень. Ви, можливо, говорите за щось інше. Це не Експрес Ентрі.
-
В 2024 стем ще не було Очікуємо Думаю квітень-травень 🤞🏽 Передбачити важко, залежить від статистики яку бачить лише імміграція зі звітів провінцій
-
або всіх офіцерів відправили розглядати всі воркперміти, стадіперміти та візітеррекодс, накидані українцями, щоб встигнути до 31.03.2024 під кінець CUAET отримати собі ще на 3 роки. Ну і ще залишок наших не розглянутих віз з тих 1 млн поданих. Бо їх треба розглянути до 1.07.2024.