PR CUAET
-
Потом с этим подавать на кейс. И журналистам копию.
-
Или снимать на видео отказ
-
Використайте промо код ,для отримання знижки.
-
Надо просить бумажку с отказом
-
Но сейчас оч многим надо делать паспорт, и это увы только наши с вами проблемы
-
Ну слотами торговали, это факт
-
Та у него там вечно какие то наказы) нам рассказывал, что им пришел лыст о коррупции, поэтому они не принимают без слота доки на паспорт
-
навіть не кріпосні, вони думають, що ми просто їх власність, все)
-
вони не думають, вони на 100% впевнені, що так є)
-
Та я лучше половлю чем дать какой-то Маньке из консульства на себе заработать
-
Вітаю! Підкажіть, будь ласочка, чи хтось подавався по програмі OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream - Який у кого досвід, які підводні камені при отриманні, подачі? - Чи важко отримати сам джоб офер? - На якому етапі ви домовлялися з роботодавцем про доки: на співбесіді чи десь уже після декількох місяців роботи? - Чи можна підтвердити свій закордонний досвід (в мене 1,5 роки), попрацювати тут ще півроку і тоді податися на номінацію? - Чи були проблеми з вимогами до медіум вейдж по зп? - По мові немає вимог, лише бали рахуються? - З яким підсумковим балом вдалося отримати номінацію? Буду дуже вдячна за відповіді! 🙏
-
NLPNP має 5 різних категорій. Ось скрін з офіційного сайту. Українці в Ньюфаундленді подаються на номінацію по тій, що друга в переліку. Я обвела її :
-
Але це нотаріальні
-
Дорослі?
-
Торонто
-
Яке місто?
-
Ні там дійсна группа , купа людей , відгуки , скріни з цього телеграм дати та час збігається з тим що тут пишуть
-
мені більш цікаво чи це не скам
-
А ви це не вказували в анкеті? Чи щось додаткова треба розшифровувати?
-
Торгують во всю 🤬 А наші користуються і рекламують їх типу класно що вони є
12 Jan 2024, 17:45
122313/469720
4 minutes ago