PR CUAET
-
Мне иммиграционный консультант говорила, что должен быть опыт за последние 5 лет.
-
З першого квітня повинен був
-
А в який час приблизно не сказала?
-
Де в Торонто?
-
Коли була у консульстві, то міні сказала помічниця, що ситуація найближчим часом зміниться і у понеділок будуть ще слоти. Я переказую її слова, сподіваюсь, не бреше. 1 квітня, теж був понеділок
-
А коли очікувати на нового консула?
-
Подскажите пожалуйста 🙏🙏🙏 кто на NSNP Skilled Worker подавался? В описании написано в отличии от AIP, что опыт работы должен быть 1 год (без конкретики, 1 год за последние 5 лет или за последние 100 лет). То есть я могу иметь допустим опыт с 2013 по 2017, и его зачтут?
-
Господи, ці слова та в твої вуха!
-
Довга історія Скажімо так - було вже не актуально ЕЕ
-
Да, онлайн. И небыло там такого у меня
-
А вы заполняли онлайн? Когда онлайн там дает последовательность и надо заполнять
-
А для celpip немає книжки с текстами для reading? Я для ietls таку читав. купа акедемічних текстів. багато, від простих до складних. А для celpip такої не знаходжу
-
Добрий вечір, паспорт закінчується 11 червня, коли я можу пійти продовжити 11 квітня, чи вже 12 го
-
Дуже дякую! А чому відмовились, якщо не секрет? По якійсь іншій програмі подавалися?
-
Хотіла запитати, а нащо ви анкету з подорожами заповнюєте? Її ж не було в переліку обов'язкових документів, але бачу багато хто заповнює. Це в кого запросили чи добровільно просто? Я вже дійшла до eligibility і поки за подорожі не питали
-
Это именно про Skilled Worker говорила или про Atlantic Immigration Program?
-
Якщо він сказав, що будуть слоти- то це підтверджує що у них бардак і вони можуть все налагодити, требо 1 зірочку ставити
-
В формі 5669 є список подорожей. Це обов’язкова форма, вона є в чеклісті. Якщо ви не вказували свої закордонні поїздки в заявці це значить ви щось пропустили
-
Може воно в когось випадало, в когось ні, в залежності від відповідей чи ще якихось факторів. Незрозуміло якось до кінця
-
У них датами что ли идет одобрение
12 Jan 2024, 17:45
122346/467921
37 minutes ago