PR CUAET
-
Добрий вечір Одне питання, 🙏 Отримали добро на подачу паспорта у візовий центр на вклейку візи дитині (6 міс) Почала записувати, а там обовʼязково вводити номер біометріі (а дітям вона не потрібна такого віку) і не виходить записати, щоб паспорт відвезти. Що підскажите ?
-
Це і є правда. Який указ? Усний! Де його показати? Психанув і сказав те, що негласно їх просять робити. Скот ми чи не скот, то вже лірика. Я не так давно була в Україні , щоб не памʼятати, як воно. Ніби там працюють закони або якщо є якийсь указ, то їм можна помахати перед носом чинуші і він вибачиться і все буде добре .
-
Хрен забудешь...
-
Та куда уж ...
-
Ні, все буде добре)
-
Це ті самі ж невловимі слоти? Чи там за видами послуг? Скільки часу займає в яка вартість, якщо знаєте. Щиро дякую!
-
Добрий вечір Одне питання, 🙏 Отримали добро на подачу паспорта у візовий центр на вклейку візи дитині (6 міс) Почала записувати, а там обовʼязково вводити номер біометріі (а дітям вона не потрібна такого віку) і не виходить записати, щоб паспорт відвезти. Що підскажите ?
-
В мене таке враження, що я збігла з СРСР, а вони простягають свої рученьки, щоб дістати
-
Всем привет. Кто вчера был в консульстве Эдмонтона с 10 утра до 14? Я лично был свидетелем того, как консул оскорблял парня «Уклониста», за то, что он постучал в окошко. Парень ему заверил, что выехал с Украины уже достаточно давно. А на вопрос, почему Вы мне хамите, консул ему ответил « Это ты спроси у своих родных которые в Украине» Вот такая правда. Я бы таких консулов на сук сажал
-
Так точно, бо я вводила свій (думала проконає чи ні) написало що такий існує номер і дзвоніть типу у службу підтримки
-
Гадаю що то чиста правда!!!!
-
Так а він що ідіот зніматися на відео? І таке казати