PR CUAET
-
Це змушує хвилюватися, у вівторок йдемо в консульство в Едмонтоні, ще й слот на мене, а не на партнера, хочу передати. Але хай тільки спробує щось вякнути. Уклоніст? Ми в ерефії? Хай тоді очі свої прочистить і подивиться на печатки в паспорті і дату виїзду з України. Сам хай на фронт іде, бидло якесь. Взагалі в шоці, що розповідають про Едмонтон 🤦🏼♀️
-
ще непогано паралельно вокабуляр й теми які на аелтс пригодяться покривати
-
можете ще с1 рівень пошукати
-
якщо все звідси у вас покрито, то б2 у вас має бути
-
Новий, в партнера лише один паспорт, закінчується за рік і два місяці приблизно
-
Це топова книга
-
Добрий вечір. Можливо хтось володіє інформацією,я подала на продовження WP до кінця березня коли було ще безкоштовно,паспорт в мене закінчується в 2025 році,відповіді від офіцера я ще не отримала.Але в травні їду подавати на новий паспорт, коли я подавалась на WP я не мала ще підтвердження того що буду робити новий паспорт . В мене питання я можу ще якось додати документ підтвердження що буду робити новий паспорт і щоб офіце дав мені WP ще на ці+ 3 роки, бо знаю інформацію що його дають або на +3 роки якщо паспорт дозволяє, або до кінця паспорту. Буду вдячна за відповідь
-
Існує дуже багато mock тестів з різноманітними завданнями і тіпсами на кожну частину тесту
-
Книжки є
-
В шапці чату