Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 774.4k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t345817575T Offline
    t345817575T Offline
    Helen Hvostik
    wrote on last edited by
    Спасибо
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    міжнародний громадський позов на них треба робити
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    ✈️Андрей
    wrote on last edited by
    Взяли в работу - присвоили номер
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    David
    wrote on last edited by
    Жах
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Мене від цього совка теж нудить. Коли чую фразу «раніше було краще і якось дружно жили» хочеться такого ляпаса дати, щоб аж перекинуло. Й досі розгрібаємо наслідки
    1 Reply Last reply
    0
  • t437142020T Offline
    t437142020T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    Так воооот!!!! Мы и выпали в осадок! Это что вообще за наезды???? Мы тот слот гребанный ловили даже не скажу сколько и тут момент счастья! Пришли и такое отношение с ходу 😤слов нет. Куда вот жаловаться? Я уже нашла в принципе. Угрозы эти за военный билет, да не вопрос)! Ну как бы муж не «УКЛОНІСТА»! Для меня уклониста, кто во время войны сбежал( и ТО я не осуждаю этих ребят , а даже поддерживаю!!💪за что воевать вообще??? ) а его выбор был еще 5 лет назад делать ноги от туда и я его сама поддержала!👏 И отказывать в новом паспорте никто как бы не в силах. Так что сорян, ваше дело маленькое — делайте новые, есть закон👆 Сопи в две дырочки! А то что он пеной бедный плевался и аж язык был белый 😹то уже его проблемы)))) Пока закон таков- дерзай😝 и я готова собрать петиции всех , кто такие же потерпевшие 😂 от своих же)))) и накатать во все тяжкие! Ибо нефиг путать берега, соотечественники🤝 Так относиться во всех странах к нам , как в мусору, ну сорян, схерали??? И тут не важен даже язык, мы можем говорить как вам удобно, но суть дела не меняет же🤪
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Robin
    wrote on last edited by
    И тут чат преобразился в книгу жалоб 🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • t437142020T Offline
    t437142020T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    100%. Я взагалі не можу вже.. ну таке лайно несеться від наших, що аж тошно🤢🤮 Ми ж свої! Ми ж Українці. Але відчуття , що ми тут вороги🫣і в цей час я заздрю індусам 🤣🤣🤣🤣🤣 вони якось і то більш за своїх, жопу рвуть. А наші , «моя хата з краю.. нічого не знаю»….🥺🥺🥺😞😞😞і це смутно. Я не кажу, що всі такі.. я дуже багато класних тут людей зустріла, таких, які мислять як Я. Відкритих до спілкування, готові допомагати 🥹🙏я хочу притягувати до себе тільки таких. 🙏🥲а якщо ви злі , підлі і палки в колеса - йдіть своєю дорогою) я не вважаю таких своїми😞смутно. 💔💔💔💔💔💔💔💔
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Я взагалі не розумію оцього булінгу про уклоністів. Ми нібито демократична країна, а в демократичних країнах воюють люди лише з доброї волі і їх ніхто не лове в бусіки. Бо виходить, що наші воєнні, яких утримують платники податків, міліція і т.д сидять по конторах, а воювати ловлять звичайних громадян, які зброю може в житті ні разу не бачили
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Ihorovych
    wrote on last edited by
    Це новий чи попередній консул?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksii Ihorovych
    wrote on last edited by
    Та, начитався я тут страшилок… а хто зараз консул в Едмонтоні? Як його імʼя та прізвище?
    1 Reply Last reply
    0
  • t437142020T Offline
    t437142020T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    Так! Ми просто на одній хвилі з Вами🤝🙏🥹😘 Якщо мій чоловік 5 років тому виїхав із України, щоб заробити грошей на нашу родину і двох дітей, бо в Україні було тяжко знайти норм роботу і забезпечити родину, то зараз він поганий «УКЛОНІСТА»🤯🤯🤯🤯 Хочеться запитати , схєралі???? Ми цей вибір зробили не від класного життя! Нам звісно було вдома краще усього!🙏❤️ А зараз ми скитаємось всі роки по країнам з дітьми.. І що ми маємо?🤦🏻‍♀️маємо, що маємо😂відношення 💩 де би ти не був.. не забуду дім💔
    1 Reply Last reply
    0
  • t437142020T Offline
    t437142020T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    Ми так поняли , що це новий))) чоловік теж не очікував. Бо був завжди норм симпатичний мужчина😅 А тут якийсь карлик злий😂 Вибігає і кричить за воєнний білет)))) ми самі в осадок випали 😂хотілося запитати, а ти хто такий взагалі, чєл!🤦🏻‍♀️🫣😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    Та не виправдовуйтесь ви так. Світ вже давно змінився і еміграція нормальний життєвий процес, люди обирають краще для себе та майбутнього своїх дітей. Це не зрада зрадонька.
    1 Reply Last reply
    0
  • t437142020T Offline
    t437142020T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    Ссори, я реально сутки держала это всё 💩в себе. Я еще вчера от обиды за мужа хотела везде написать)) эти же мужики не такие как мы сентиментальные 😂а я прям рвала и метала! Думаю , не. Нифига. Какой то новый штрих так унижает людей, за что вообще? Человек гребанный слот словил, будто бы Джек Пот в жизни своей 🤣приходит и тут такой расклад. Да ну нах🤯🫣🤦🏻‍♀️за ЧТО???))))) Уклоніста бляха муха оказался, єдріть колотіть 😂😂😂😂 і сміх, і сльози 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤣
    1 Reply Last reply
    0
  • t437142020T Offline
    t437142020T Offline
    Stacy
    wrote on last edited by
    Та я не виправдовуюсь, це ми питались донести цьому новенькому) що ми якби не «уклоністи» , давно вже поїхали з України зі свого бажання👌 І що? Нам тепер паспорти не потрібні в інших країнах? І відношення , чим ти далі ти більш гівняне?💩🤯
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Anna
    wrote on last edited by
    І що, донесли :) Це хворі люди, у яких зносе дах, як тільки отримують владу. Такі собі «володарі паспортів і людських доль», як оте лисувате створіння з хобітів.
    1 Reply Last reply
    0
  • t2045697811T Offline
    t2045697811T Offline
    Myroslava
    wrote on last edited by
    NOC той самий
    1 Reply Last reply
    0
  • t757170130T Offline
    t757170130T Offline
    Olha
    wrote on last edited by
    Мы грузили все и дальше больше. Все переводы, оригиналы, документы что только смогли найти
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Svitlana ,
    wrote on last edited by
    Підкажіть, може знаєте, в понеділок були слоти в Едмонтоні. То на який місяць вони були? На квітень, чи на травень також?
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags