PR CUAET
-
Так воооот!!!! Мы и выпали в осадок! Это что вообще за наезды???? Мы тот слот гребанный ловили даже не скажу сколько и тут момент счастья! Пришли и такое отношение с ходу 😤слов нет. Куда вот жаловаться? Я уже нашла в принципе. Угрозы эти за военный билет, да не вопрос)! Ну как бы муж не «УКЛОНІСТА»! Для меня уклониста, кто во время войны сбежал( и ТО я не осуждаю этих ребят , а даже поддерживаю!!💪за что воевать вообще??? ) а его выбор был еще 5 лет назад делать ноги от туда и я его сама поддержала!👏 И отказывать в новом паспорте никто как бы не в силах. Так что сорян, ваше дело маленькое — делайте новые, есть закон👆 Сопи в две дырочки! А то что он пеной бедный плевался и аж язык был белый 😹то уже его проблемы)))) Пока закон таков- дерзай😝 и я готова собрать петиции всех , кто такие же потерпевшие 😂 от своих же)))) и накатать во все тяжкие! Ибо нефиг путать берега, соотечественники🤝 Так относиться во всех странах к нам , как в мусору, ну сорян, схерали??? И тут не важен даже язык, мы можем говорить как вам удобно, но суть дела не меняет же🤪
-
100%. Я взагалі не можу вже.. ну таке лайно несеться від наших, що аж тошно🤢🤮 Ми ж свої! Ми ж Українці. Але відчуття , що ми тут вороги🫣і в цей час я заздрю індусам 🤣🤣🤣🤣🤣 вони якось і то більш за своїх, жопу рвуть. А наші , «моя хата з краю.. нічого не знаю»….🥺🥺🥺😞😞😞і це смутно. Я не кажу, що всі такі.. я дуже багато класних тут людей зустріла, таких, які мислять як Я. Відкритих до спілкування, готові допомагати 🥹🙏я хочу притягувати до себе тільки таких. 🙏🥲а якщо ви злі , підлі і палки в колеса - йдіть своєю дорогою) я не вважаю таких своїми😞смутно. 💔💔💔💔💔💔💔💔
-
Я взагалі не розумію оцього булінгу про уклоністів. Ми нібито демократична країна, а в демократичних країнах воюють люди лише з доброї волі і їх ніхто не лове в бусіки. Бо виходить, що наші воєнні, яких утримують платники податків, міліція і т.д сидять по конторах, а воювати ловлять звичайних громадян, які зброю може в житті ні разу не бачили
-
Це новий чи попередній консул?
-
Та, начитався я тут страшилок… а хто зараз консул в Едмонтоні? Як його імʼя та прізвище?
-
Так! Ми просто на одній хвилі з Вами🤝🙏🥹😘 Якщо мій чоловік 5 років тому виїхав із України, щоб заробити грошей на нашу родину і двох дітей, бо в Україні було тяжко знайти норм роботу і забезпечити родину, то зараз він поганий «УКЛОНІСТА»🤯🤯🤯🤯 Хочеться запитати , схєралі???? Ми цей вибір зробили не від класного життя! Нам звісно було вдома краще усього!🙏❤️ А зараз ми скитаємось всі роки по країнам з дітьми.. І що ми маємо?🤦🏻♀️маємо, що маємо😂відношення 💩 де би ти не був.. не забуду дім💔
-
Ссори, я реально сутки держала это всё 💩в себе. Я еще вчера от обиды за мужа хотела везде написать)) эти же мужики не такие как мы сентиментальные 😂а я прям рвала и метала! Думаю , не. Нифига. Какой то новый штрих так унижает людей, за что вообще? Человек гребанный слот словил, будто бы Джек Пот в жизни своей 🤣приходит и тут такой расклад. Да ну нах🤯🫣🤦🏻♀️за ЧТО???))))) Уклоніста бляха муха оказался, єдріть колотіть 😂😂😂😂 і сміх, і сльози 🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤦🏻♀️🤣
-
Підкажіть, може знаєте, в понеділок були слоти в Едмонтоні. То на який місяць вони були? На квітень, чи на травень також?