PR CUAET
-
Це точно ? Бо ми коли свої візи отримували з чоловіком, то реєстрували час на коли треба приїзджати!
-
Дякую!
-
Дякую. Тоді є надія, що слоти в цьому місяці ще будуть
-
Это такая программа «Стимулювання повернення українців з-за кордону» чтобы напомнить отношение государства тем кто приходит в консульство, а то мало ли кто-то начал забывать, скучать и захочет вернуться. Чтобы все помнили что вы для государства скот. Как в обслуживании в консульстве, так и в возможности в него записаться. (Почему-то реджестри в Канаде увидело большой наплыв и взяло на работу украинцев, чтобы помогали обслуживать своих соотечественников, но для МЗС это проблема). И такое отношение не только в Канаде, лично я был свидетелем как женщина рыдала в Польше консульстве, потому что не могла записаться что ы оформить документы родившемуся ребенку в Польше, но сотрудники были равнодушны.
-
Ви праві на всі 💯💪 Це люди, які ще не отримали керівництва, но вже на коні, понти колотять(таких багато🤮), 🤦🏻♀️типу керівники нові рулять 🤯 ну дуже багато на себе пуха накидають😡ми ж не звірі- ми такі самі люди , які хочемо хоч якось жити. Відчепіться вже!🫣 Чому відношення за кордоном ще гірше? Всім же тут тяжко.
-
Vfs global Warsaw Poland Нам треба туди відвезти паспорт дитини, щоб йому вклеїли візу!
-
Это реально печально… ты приезжаешь в эти учреждения и у тебя отпадает все абсолютно желание с ними даже что-то выяснять. Мы будто бы на разных планетах!🤫😦Типа украинцы, но мы какие то разные люди. Сорян, но так и есть . Я почему то всегда думала, что на другом континенте - один за всех и все за одного! Я люблю своих людей🇺🇦🙏🫶
-
Ну така собі логіка, ви поїхали з України бо вам не подобалось що українці поводили себе як українці, а тепер дивуєтесь що закордоном українці теж поводять себе як українці 😆
-
Це дуже непрофесійна та некомпетентна поведінка зі сторони консула. Його не має цікавити як і коли людина виїхала з України та на яких підставах. А безпідставно ображати та принижувати людей - це низька поведінка, не гідна посади Генерального консула. Тобто людина, покликання якої забезпечувати та відстоювти права громадян України в Канаді свідомо наманається не тільки відібрати їх а ще й демонстративно порушувати їх. Невже Генеральний консул не розуміє, що таке відношення до своїх співвітчизників точно не сприятиме бажанню українців повертатись, і не змусить більше любити Україну. Скоріше навпаки, люди почнуть віддалятись, паралельно шукаючи інші шляхи не повертатись, це ж логічно. І не зважаючи на бажання консула чи влади в Україні, чи що вони там задумали, Канада надасть українцям можливості залишитись тут.
-
так в них же задача стоіть макимально бекдорити додому людей…..
-
ну вони без неі працюють )
-
Всех приветствую 🙂 Я сертифицированный онлайн тренер и диетолог 🍏 Работаю с индивидуальным подходом, помогу вам: Похудеть и не угробить здоровье Накачать ягодицы 🍑 и укрепить спину 💪 Стать лучшей версией себя ✅ Провожу БЕСПЛАТНЫЕ консультации и первая тренировка в ПОДАРОК 🎁
-
Така сама фігня … відправили в Торонто …
-
Я зробив за майже один день, через довіреність. Написав довіреність та заповнив бланк і людина пішла в суд і взяла довідку