PR CUAET
-
в кожного своя історія
-
можливо ви праві. тому я і хотів щоб ці питання ми детально обговорили в групі
-
я не кажу що їх цікавить. я питаю - що в такому випадку надавати по military запиту
-
Обговорював це питання з консультантом та можу поділитися висновками: 1) вам не треба взагалі щось про легально/нелегально виїхали з України пояснювати 2) ви додаєте будь який документ військовий туди (приписне/квиток/тощо) з перекладом 3) якщо служили десь то тоді пишете все це в форму, якщо ні, то так і пишете я не служив у нас країна вільна, мене до 27 років на строкову службу не призивали
-
як один з варіантів. або продовжуєш паспорт чи виготовляєш новий - ставимо на облік
-
зараз знайду і вам скину для підтвердження
-
це не вимоги. якщо ви уважно прочитаєте запит по military - там вказано- якщо служив- заповнюєте форми, якщо не служив - надати документи чому звільнений від служби (наприклад по стану здоровʼя)
-
-
Ні, я вважаю що краще подавати обох разом і отримати підтвердження разом. Якщо окремо це по перше обом треба їхати(довго , муторно і дорого). А по друге різні строки обробки можуть бути, що не є гуд
-
ми були в іншій ситуації перетинаючи кордон США. тому з власного досвіду - різні офіцери на все відповідають по-різному
-
Дякую. Щось вони дуже сильно все змінили. Ну ок, будемо підлаштовуватися
-
У Калгарі літом було 300$ і ще 150$ за рентген
-
Може і якась коза попалась. Але я для мами лист написав за запитом wp і своїм номером. Так коли її чекав то офіцер мені подзвонила і сказали що тут ваша мати з вашим листом, вона не по куаєт і якщо ти хочеш wp то треба подаватись онлайн і змінювати статус в Канаді, я почав їй розповідати те саме що і ви, та відповідь була не змінна