PR CUAET
-
Ви їх для себе ловили ? Навіщо так багато ? 🫣
-
Та Торонто часто давало в дає слоти В Оттаві в осени було глухо жовтень листопад як ввели цю є -чергу , люди надіялись що будуть листи приходити по запису , а грудень січень зрозуміли що хер там треба ловити , і почався ажиотаж І Едмонтон заглох на 2 місяці І всі ж дивили 16.00 17.00 18.00 а вони ось дали вперше ранком і ввечері рандомним часом 😵💫
-
Зайшла на сайт, пишуть що виготовлено. А як дізнатись що документ в консульстві? Сказали зараз адресної доставки немає, тільки забирати особисто
-
Тоді може і має сенс DHL, якщо вам швидше потрібно
-
Справа в тому що ми подалися на паспорт 26 березня, то навіть і не збиралась заходити на сайт, оце зараз зайшла просто навмання, і побачила що паспорт виготовлено 4 квітня. Неочікувано. Тепер цікаво як довго йде доставка до консульства)))
-
Тут детальніше про процедуру toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/pass/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerske-dostavlennya
-
Зареєструйтесь в дії, знайомий з Криму зареєструвався
-
А її не пропонують. Після того як паспорт «виготовлено» - ви можете самі написати заяву що хочете DHL доставку, і заплатити за неї окремо Але її обробляти будуть ще місяць, тому якщо ви вже довго чекаєте після виготовлення - сенсу немає вже напевно
-
Я не вказувала транзитні країни. Там питають країни перебування.
-
Ви це все на одну свою дію ловили? Бо я мала запис в Словаччині, і коли з'явився слот в Торонто, мені не давало можливості його взяти, поки я не відмовилась від Словаччини, і тільки потім змогла взяти один на дитину. А в мене двоє дітей, і поки зайшла з дії чоловіка, то слотів вже не було