PR CUAET
-
Дякую) Мені навіть не запропонували обрати доставку, я запитала чи можна адресно, відповіли- ні, тільки в консульство і все. Але оплатила 2 чеки😳
-
Без DHL-у вони кажуть що 3+ місяці чекати звичайною дипломатичною поштою. Скільки насправді - не знаю. У мене у друга паспорт виготовлено у той самий день що і мій, він поки чекає ще, не замовляв прискорену доставку
-
Якщо хочете а-ля академічний вокабуляр, то просто дивіться розбори ielts ессе (task 2) на 9. Ви через декілька розборів побачите паттерн, які слова й корструкції частіше використовуються, linking words, стиль мови (formal English). Це потім допоможе й з перепискою офіційною. Можна також formal letters подивитись як пишуть. Ну й типові теми аелтс письмові вам дадуть ідею про вокабуляр потрібний. Щось подивились - сядьте спробуйте тоді самі написати на ту ж тему з словами які нові були. Я б сказала це найкраща практика на пам'ять. Флеш-картки поза контекстом не влаштовуються в мову автоматично, а намагання написати та заговорити в такому стилі - так. Уявні листи до завідуючого бібліотекою з запитом на щось, чи кавер леттер для пошуку роботи й т.п. - це формальна мова, яка й є а-ля академічна
-
Не дуже то й потрібно у сина діючий паспорт до березня 2025 року
-
Это можно онлайн сделать
-
Зарегистрироваться в монобанке например
-
Це шкала рівня канадська, до якої приводять оцінки з IELTS, celpip й ще один тест дозволили нещодавно. По цій шкалі ставлять вимоги. Таблиці порівнянь оцінки з тесту до шкали CLB погугліть
-
Користуйтесь Cambridge dictionary онлайн, вони пишуть до якого рівня відноситься слово,пояснення, приклади використання
-
Може і так, бо ми, які в останньому вагоні, дуже оперативно все отримуємо
-
Ну й подивіться на оф сайтах, часто є безкоштовні гайди з уроками,десь я колись дивилась для просунутого рівня у брітіш кансіл тематики learnenglish.britishcouncil.org/grammar/c1-grammar
-
Відкривайте з компу з більшим екраном На жаль, png original я не маю
-
Наразі СЕС ще досі йде в міксі і з FWS & FST в general Коли (якщо) СЕС буде виокремлювати в окремий draw наразі новий від IRCC немає Якщо ви вже eligible - ніяких додаткових реєстрацій не потрібно
-
Дякую)