PR CUAET
-
Вони трошки відрізняються по структурі відповіді, але використовують однакові принципи й формальну мову
-
Хмм.. не грузяться
-
Гугліть, там купа матеріалів
-
У вас нема доступу до інтернету й гугла?
-
Принципи письма з аелтс дали мені 12 в селпіп на письмі Захочете, все знайдете, скористаєтесь. Я поділилась тим, що мені найбільше допомогло у вивченні мови та здачі тестів.
-
Ви вже зробили стільки самі й чудовий результат отримали. Якщо хочете специфічні вказівки,що потрібно саме вам покращити, то візьміть 1-2 консультації у кваліфікованого, сертифікованого викладача
-
Я цим не користувалась, це вам прокоментує людина яка скинула.
-
а не ще одне питання, я все-таки хочу мати пiд рукою якiсь карточки, що ганяти iх в 5хвилинних перервах то тут то там. зазубрювання карточок дуже ефективно працюе. от тiльки не знаю якi саме слова вчити бо я завжди вчив пiсля того як десь почув а зараз треба навпаки i треба саме тi слова що можно без контексту вивчити
-
З повідомлень Станіслава виглядає, що він говорить про щось інше. Можливо він має на увазі подачу на ПР по Експрес Ентрі, але з допомогою провінції. Бо він пише про якісь 600 балів від провінції і про провінційній відбір. Це дуже схоже до Експрес Ентрі. Шкода, що він так і не відписав назву тієї програми, про яку так відгукується. Тоді все б стало зрозуміло.