PR CUAET
-
Гугліть, там купа матеріалів
-
У вас нема доступу до інтернету й гугла?
-
Принципи письма з аелтс дали мені 12 в селпіп на письмі Захочете, все знайдете, скористаєтесь. Я поділилась тим, що мені найбільше допомогло у вивченні мови та здачі тестів.
-
Ви вже зробили стільки самі й чудовий результат отримали. Якщо хочете специфічні вказівки,що потрібно саме вам покращити, то візьміть 1-2 консультації у кваліфікованого, сертифікованого викладача
-
Я цим не користувалась, це вам прокоментує людина яка скинула.
-
а не ще одне питання, я все-таки хочу мати пiд рукою якiсь карточки, що ганяти iх в 5хвилинних перервах то тут то там. зазубрювання карточок дуже ефективно працюе. от тiльки не знаю якi саме слова вчити бо я завжди вчив пiсля того як десь почув а зараз треба навпаки i треба саме тi слова що можно без контексту вивчити
-
З повідомлень Станіслава виглядає, що він говорить про щось інше. Можливо він має на увазі подачу на ПР по Експрес Ентрі, але з допомогою провінції. Бо він пише про якісь 600 балів від провінції і про провінційній відбір. Це дуже схоже до Експрес Ентрі. Шкода, що він так і не відписав назву тієї програми, про яку так відгукується. Тоді все б стало зрозуміло.
-
Те, що Ви з окупованої території, саме по собі нічого не значить. Мають бути інші причини і обставини. Я з Маріуполя, то це питання моніторила якийсь час.
-
Подскажите пожалуйста,бенефиты которые для окулиста ,зубного ...их срок действия до конца апреля?
-
Всім привіт Підскажіть будьласка, бо в тупіку.... Як зареєструватися на виготовлення нових паспортів для цілої сім'ї? Нас 2 дорослих і 4 дітей? Як це реально зробити? В нас паспорти до травня 2025 року. Що робити Підскажіть 🙏🙏🙏
-
гугліть ielts c1-с2 vocabulary list якщо під тест.. той же вокабуляр працює під селпіп, просто на аелтс більше матеріалів якщо карточки для вас працюють, то це має допомогти. собисто для мене карточки не працюють, тільки цілі речення