PR CUAET
-
Якщо писати на пошту потрібно також бабусю записати , в неї немає дії, можливо є таке , у когось було ? Запишуть на створення закордоного паспорту ?
-
Таке в Торонто теж не завадило б ..
-
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/kuryerska-dostavka-pasporta-oformlenogo-u-konsulstvi
-
На сайті інструкція в них
-
А підкажіть, будь ласка, який план дій після того, як паспорт надрукують? Як оформити саме ДХЛ? Бо нам треба буде паспорт якнайшвидше
-
Вчора доїхав, але вони можуть навмисно затягувати опрацювання доставлених документів, щоб ви не встигли їх отримати до прийняття нового закону про мобілізацію
-
Який мейл генерального консульства Торонто ?
-
що саме цікаве, я була з чоловіком, коли він подавався на паспорт, ми спитали чи можна мене в його слот оформити через пільги, на що співробітниця відповіла ні, і сказала щоб я записалась через мейл який вона і дала, і от 2 тижні мовчанки, 2 листа від них, не зрозумію чого тягнуть, якщо я все їм надала🤷🏻♀️
-
Зайти на сайт dhl по посиланню, яке знайдете на сайті консульства, вказати номер заявки на паспорт та консульство, до якого треба доставити. Оплатити. Квитанцію про оплату та заяву відправити на email консульства
-
Краще на emb_ писати, мені десь за 2 дні відповіли
-
Тільки приїхали до Канади, плануємо взяти довідку про несудимість, зараз в Едмонтоні. Підкажіть чи підійде довідка повна про несудимість якщо ми її витягнемо з дії чи сайту МВС. Чому всі питають за консульство? Її в консульстві обовʼязково брати треба?
-
І польську довідку оплату треба зробити на пошті ? Чи можна з польської карти перевести гроші за довідку ?