PR CUAET
-
Вчора доїхав, але вони можуть навмисно затягувати опрацювання доставлених документів, щоб ви не встигли їх отримати до прийняття нового закону про мобілізацію
-
Який мейл генерального консульства Торонто ?
-
що саме цікаве, я була з чоловіком, коли він подавався на паспорт, ми спитали чи можна мене в його слот оформити через пільги, на що співробітниця відповіла ні, і сказала щоб я записалась через мейл який вона і дала, і от 2 тижні мовчанки, 2 листа від них, не зрозумію чого тягнуть, якщо я все їм надала🤷🏻♀️
-
Зайти на сайт dhl по посиланню, яке знайдете на сайті консульства, вказати номер заявки на паспорт та консульство, до якого треба доставити. Оплатити. Квитанцію про оплату та заяву відправити на email консульства
-
Краще на emb_ писати, мені десь за 2 дні відповіли
-
Тільки приїхали до Канади, плануємо взяти довідку про несудимість, зараз в Едмонтоні. Підкажіть чи підійде довідка повна про несудимість якщо ми її витягнемо з дії чи сайту МВС. Чому всі питають за консульство? Її в консульстві обовʼязково брати треба?
-
І польську довідку оплату треба зробити на пошті ? Чи можна з польської карти перевести гроші за довідку ?
-
Можливо у когось була подібна ситуація. Виїхала з України (до приїзду в Канаду) але продовжила працювати на укр компанію. Як мені вказати це досвід? Компанію українську, але місто і країну де я жила?
-
Привіт всім , не знайшла куди можу написати моє запитання. Може ви підкажете Довідку о не судимості за скільки часу краще робити чи вона має терміни ? Бо трохи заплуталась хтось каже що має хтось ні… І хто робив з Польщі цю довідку підкажіть вона має строк дії теж чи ні ? І вона вам приходе польською мовою і її треба я так розумію перекласти і завірити чи можна запросити англійською ? Дякую
-
такі новини це те що нам потрібно