PR CUAET
-
Тільки приїхали до Канади, плануємо взяти довідку про несудимість, зараз в Едмонтоні. Підкажіть чи підійде довідка повна про несудимість якщо ми її витягнемо з дії чи сайту МВС. Чому всі питають за консульство? Її в консульстві обовʼязково брати треба?
-
І польську довідку оплату треба зробити на пошті ? Чи можна з польської карти перевести гроші за довідку ?
-
Можливо у когось була подібна ситуація. Виїхала з України (до приїзду в Канаду) але продовжила працювати на укр компанію. Як мені вказати це досвід? Компанію українську, але місто і країну де я жила?
-
Привіт всім , не знайшла куди можу написати моє запитання. Може ви підкажете Довідку о не судимості за скільки часу краще робити чи вона має терміни ? Бо трохи заплуталась хтось каже що має хтось ні… І хто робив з Польщі цю довідку підкажіть вона має строк дії теж чи ні ? І вона вам приходе польською мовою і її треба я так розумію перекласти і завірити чи можна запросити англійською ? Дякую
-
такі новини це те що нам потрібно
-
Хто подавався в консульстві Едмонтона, не маючи довідки про реєстрацію місця проживання в Україні, чи вимагали? Маємо внутрішні паспорти книжечки з печаткою про прописку, чи це підійде?
-
Хоча взагалі дивно, що вони вимагають якісь оригінали документів чи їх копії, якщо аплікант має Дію в телефоні. Оскільки ж державна установа має визнавати документи з Дії. Там же є QR-коди і документи з дії давно прирівняні в своїй "силі" до оригінальних паперових (пластикових)