PR CUAET
-
Я думаю, они запросили пейстабы не потому что там с часами у Вас было не так, а чтобы удостовериться, что Вы ещё на том месте сидите....не более.
-
якщо ви в Канаді - то так і вказуйте, а робота - віддалено на компанію в Україні
-
Заповнюю personal history, там де всі роботи і країни
-
а що ви заповнюєте?
-
Це вказати в Activity? , а місце проживання в іншій країні?
-
Для галочки у МЗС, що вони типу щось зробили. За кілька місяців людей із черги так і не почали системно приймати.
-
робота дистанційно на українську компанію
-
Знайдіть бухгалтера, щоб подав коректно інформацію. Як не хочете, можна скористатись додатком. Вони є різні, наприклад Wealth simple tax, Turbo tax…
-
Дякую, це було за до поїздки в Канаду. Просто збиває з толку, що треба вказати activity і city/town/territory. Тобто я вказую ту країну де я на час роботи перебувала, але компанію українську?
-
Мы загружали пейстабы за год моей работы (даже больше чем год, т.к. подача была через 1 год и 2 месяца), и тем не менее офицер запросил ещё и свежие пейстабы (за период от подачи на номинацию и до открытия заявки офицером). Не уверена, что причиной было именно кол-во часов отработанных изучить. Просто человек смотрел, а на месте ли еще потенциальный номинант...
-
А дія підпис генерується кожного разу знову? Чи щось в мене не так?
-
Почему вам не продлили? Вы же пишите, что первый ворк пермит был выдан на 1,5 года, а второй уже выдали на 3 года. Да, так и выдавали кому на 3 года с момента въезда, а кому на 3 года с момента одобрения. Подаваться на продление можно было до 31 марта. И не факт, что вам бы продлили ещё раз, так как один раз вам его уже продлили.
-
Вітаю, чи хтось має змогу поділитись посиланням на бланк заяви щодо залишення анульованого паспорту (при оформленні нового)? Знайшов бланки заяв на сайті посольства України на Кіпрі, але не впевнений, чи цей формат підійде для консульства в Едмонтоні (навіть якщо змінити шапку заяви). Дякую! cyprus.mfa.gov.ua/chasti-zapitannya/blanki-zayav
-
А країну і статус відповідно до місцезнаходження?