PR CUAET
-
Ні, десяток різних типів ассемблерів в десяток різних ноків
-
Привіт. Підкажіть будь ласка, ми вже довгий час не живемо в Україні, не маємо ні дії, ні електронного підпису в банку, як зареєструватися на подачу на виготовлення паспорта якщо не має електронного підпису
-
Я 11 февраля отправила. Даже эвалюация диплома уже пришла))
-
Кожен отримує і сплачує окремо. Я цього не робила, але майже впевнена, що це можна зробити в особистому кабінеті федеральної служби (чи провінційної, якщо це Квебек). Якщо ви ще там не зареєстровані, ви тепер можете це зробити, маючи на руках вашу декларацію з інформацією про доходи. Не відкладайте, бо після реєстрації треба чекати близько тижня секретний код, що прийде звичайною поштою.
-
Дякую,не працювали,доходів не було,я так думаю буде нульова
-
Вельми вірогідно
-
Дуже дякую за таке детально розписане пояснення. Дуже вдячний.
-
Якщо довідка про несудимість отримана за межами країни то по факту в неї немає строку дії, якщо ви в цю країну не поверталися. Але офіцер завжди може попросити нову довідку, навіть якщо вона максимально свіжа
-
DHL це доставка з України до консульства, якщо що
-
Робить
-
Не переймайтеся за ВП! Якщо у вас є номінація - вірогідність видачі ВП дуже висока. Ви ж ще й працюєте. Для вас головне, щоб відкрили AOS.
-
Це зараз має хвилювати вас найменше. Якщо йому до кінця року вже виповниться 18, а розгляд візи в Україні зараз складає 469 днів, вам треба думати, в яку Європейську країну його вивозити, забезпечити там житлом і звідти подавати документи на отримання візи
-
Как то дистанционно люди виртуалтные карты монобанка открывают. Если есть карта банка, то автоматически у вас есть возможность электронной подписи BANK ID. С этим типом подписи можно делать запись в консульстве.
-
Зрозуміла! Дуже дякую за допомогу! 🙏
-
Дякую за пораду
-
Я вас зрозумів. Дуже дякую за відповідь. Судячи з усього треба шукати варіанти у Європі де ще приймають українців. Попередньо домовлятися з друзями щоб прийняли хлопця або знаходити гроші і винаймати хлопцю житло доки він шукатиме роботу. Чи шукати десь йому роботу де надають житло. До Канади було б набагато простіше бо тут ми змогли б і жити разом і допомагати в усьому а так у Європі треба шукати варіанти та ще й робити це віддалено.
-
А что вы писали в LOE, причину продления. И кстати быстро только 2 недели
-
В америку можна по юфою ,якщо там є родичі
-
Да,паспорт до 27 го року
-
А паспорт тотже что и в первый раз подавали?
12 Jan 2024, 17:45
123091/429358
5 minutes ago