PR CUAET
-
Дякую велике) Трохи пошукав, і знайшов NOC 74203 - Automotive and heavy truck and equipment parts installers, і гадаю, якщо в референс леттер напишуть ті обов'язки як заміна мастила, шиномонтажка та заміна лише якихось запчастин на машині, в принципі і може підійти. Так, потрібно звернутися за допомогою до консультанта і я веду бесіду з однією, тому як вона відповість, дам знати, бо відповіді поки ще отримав)
-
Вони обіцяли по цій програмі не відхиляти заявки, а давати можливість додати необхідні документи, тому що програма лімітована по часу. Відповідно ми з своєї сторони готуємо пакет документів більш ретельно, щоб уникнути майбутніх запитів. Які документи я додаю, є в закрепах, це не секрет. Проте тут є люди які вважають це марною тратою пікселів, і подають без додаткових документів. Ми це (і всі решта речі) робимо з досвіду, в тому числі гіркого. Тому часто можемо десь вберегти від потенційних проблем чи затримок. Але в загальному, я тут стараюся безплатно по максимуму допомогти інформацією. Силою нікого в клієнти не кличемо :)
-
У жены за 5 мин сделалось. Я уже 5 день жду.
-
Вже краще б самі робили. Бо ті хто платив по 50-100 зараз часто мають великі проблеми з ПР, бо виявилося що їхня інформація там була дууууже криво подана, а інколи не була подана взагалі, просто поставили що без освіти, безробітні, і без родичів і подавали пачками 🤦
-
Дякую 🙏
-
Так !