PR CUAET
-
Ну в письме Даниэлы Смит было про 57 тысяч украинцев. Но это же и одинокие и семьи с детьми! А подается от семьи например из 4-5 человек только 1 главный аппликант , поэтому эту цифру приезжих нельзя рассматривать как общую которая будет подана на номинацию, плюс кто раньше приехал кто позже , то и сроки подачи будут разные, плюс кто-то уехал назад из этого числа , так что думаю все реально , что среди желающих почти все получат свои номинации
-
Ну вот ми всі з 29 листопада чекаємо
-
Прошу. Я два роки назад також відправила свою дитину до родичів в Торонто - але з візою по програмі CUAET. Але якби зараз повернути мені 2 роки назад - я би однозначно вибирала Європу. Дуже дорога освіта в Канаді виходить. Краще порадьте знайомим, щоб відправили хлопця на навчання в Австрію - 1500 євро в рік або навіть в ту саму Польшу. В кожній країні Європи є університети з англомовним навчанням. Плюс у всіх країнах Європи ще діє програма прихистку для українців. За ті гроші, що вони витратять в Канаді на освіту в коледжі - а це не бакалаврат (університети стартують взагалі від 30тисяч в рік) - в Європі буде повноцінний бааалаврат в універі і ще й магістерка. Якщо все таки зупинитеся на Канаді - можу дати контакти канадської фірми, яка займається супроводом дітей на навчання від вибору програми до подання документів - власники наші дівчата з Черкас - але громадяни Канади.
-
Я коли подавала - об'єднала дві декларації і до сплати мені повинні нарахувати різницю. Почекаю коли CRA порахує.
-
Буду чекати наступного дня бо зараз в Україні ніч. Розповім усі варіанти що дізнався від вас та з інших джерел. Буду дуже вдячний за контакти дівчат що розуміються та надають консультації стосовно освіти. Надамо рідним усе що дізналися і нехай вирішують. Якщо послухали б одразу то по куаєт заїхав би племінник разом із нами і все було б гаразд, а тут вже дочекалися що треба швидко вирішувати. Тим більше дуже турбує що вже було багато повідомлень і публікацій в різних джерелах що іноді чоловіків яким в цей же рік виповнюється 18 не пропускають перетнути кордон, я дуже сподіваюся що кровожерлеві митники/прикордонники цього ще не роблять... дуже сподіваюся.
-
Добре, дякую за інформацію
-
Писав запит на пільговий слот із посвідченням у Торонто на [email protected] (на сайті ще був цей мейл) та у Оттаву на [email protected] Вже минуло більше півтора місяці, вони не відповіли. Я за цей час вже й слот зловив до Оттави та зробив замовлення паспорта.
-
Я може не розумію до кінця що ви маєте на увазі. Наразі працюю помічником бухгалтера і це виглядає так: ви подаєте декларацію як сімʼя, у програмі це одне досьє з двума окремими анкетами. Після заповнення усіх форм, в результаті ви маєте два файли: ваш і чоловіка з окремими сумами для одного і другого. Завтра запитаю у колеги як сплачується податок, бо раніше у мене були тільки повернення, якось і не поцікавилась як саме сплачують
-
Це не правда , бо ми літали з Торонто на Кубу із паспортами , яки закінчувались через 2 місяці