PR CUAET
-
Доброго дня. Мене звати Настя, я консультант з консульських питань в ГКУ м. Едмонтон, займаюсь виготовленням довідок і це мене ви бачите у віконичку при вході😊 По можливості буду відповідати тут на Ваші запитання, тому не соромтесь - питайте😉
-
edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/konsulskij-oblik
-
Підкажіть будь ласка, які канадські документи потрібно, щоб стати на постійний консульський облік?
-
Дякую вам щиро, Анастасія
-
Можете помолитись за мене, бо підозрюю негативу теж наслухаюсь😅
-
Дякую за інформацію, тепер хоч маю розуміння як працює ця лотерея зі слотами
-
Ого, ви прямо інсайдер. Тут на вас молитись будуть.
-
@prcuaetua
-
Консульство не може, але може МЗС яке власне і розробило електронну чергу, але для цього потрібні підтвердження
-
колись така проблема була з квитками на укрзалізниці, то пофіксили швидко
-
технічно це можливо, додавши додаткові верифікації
-
Анастасіє, доброго дня! Відправили документи на отримання довідок про несудимість в консульство 20 лютого і досі нічого ще не отримали. Підкажіть, будь ласка, як довго чекати на отримання? Можливо є приблизні строки очікування. Буду вдячна за відповідь!
-
А вы не в курсе, может как-то посольство повлиять на созданных ботов, которые перехватывают слоты?
-
Якщо це правда, то ви дійсно зробили дуже вірний крок назустріч всім нашим людям, сподіваємось від Вас чути тільки гарні новини і побільше вільних слотів.
-
Так, на жаль, Манітоба не наш консульський округ і консул може відмовити продовжувати(
-
На жаль, поки не планується. Виїзні процесії були на початку війни, коли найбільше прибувало наших громадян без документів і потрібно було в швидкому режимі робити їм паспорти
-
Lidiia