PR CUAET
-
Так, на жаль, Манітоба не наш консульський округ і консул може відмовити продовжувати(
-
На жаль, поки не планується. Виїзні процесії були на початку війни, коли найбільше прибувало наших громадян без документів і потрібно було в швидкому режимі робити їм паспорти
-
Lidiia
-
Дякую! Можна більш детально про 8 пункт?
-
Анастасія че не буде проблем з подовження паспорту якщо приїхати з Манітоби до Едмонтону? Десь на сайті вказано що Манітоба це не провінція для Едмонтону… боюсь що можуть відказати. Дякую
-
Не сприймайте на свій рахунок тільки. Надіюсь всі будуть максимально культурні 🙏🏻
-
Можна. Тільки потрібне якесь підтвердження що ви разом. Так нам відповіли по почті. Але по факту нічого не питали в самому консульстві, просто спитали хто подає.
-
Ні, якщо є слот, то приймуть
-
Анастасия бегите из чата, выходные будут мимо, мы ща вас закидаем вопросами
-
Вітаю! Чи знаєте, чи можу я передати свій слот партнеру (ми не одружені, але проживаємо разом з 2020 року, по канадських мірках common law)? Я писала на пошту консульства, відповідь не отримала, а слот на вівторок 9 числа. Заздалегідь дякую за відповідь)
-
Я відправила лист на пошту в консульство , зі скаргою на цих гадів То куди ще можно поскаржитись?
-
Я спать в воскресенье не буду. С полночи начну мониторить. Главное, чтобы сайт не упал
-
Так есть группа, все даты и время появившихся слотов совпадают, я даже уже решила тоже купить доступ...но мозг восторжествовал и забросила это гадкое дело.
-
Так народ в понеділок не всі одразу штурмуйте 😄дайте зловити тим у кого за місяць -2 закінчуються паспорти 🙏🏻😁😁😁
-
Анастасія, будь ласка 🥹 Я вже декілька днів шукаю інфу 🥲
-
Вперше чую про таке, як це зробити? Ми плануємо одружитися до подачі на ПР (це ще місяців 9)