PR CUAET
-
Я візьму з собою договори найму квартир з 2020, надіюсь, це буде достатнім підтвердженням, що ми проживаємо разом довгий час
-
Нам достатньо було договору з ленд лордом. Також можна лист від ленд лорда на леттерхед з печаткою.
-
А якщо немає прав? 🥲😅
-
Достатньо канадських прав, де є адреса проживання)
-
Куплю/ продам USDT. Личная встреча в Калгари. Курс на день обмена. Помогу перевести деньги с любого города Украины или Европы в любой большой город Канады. Сделаю вам выдачу наличными день в день.
-
Дуже дякую за інформацію, думаю, так і зробимо, але до поїздки в консульство не встигнемо, тому хай дивляться договори оренди, якщо їм треба буде 😅
-
Залежить чи документи були з витягом з дії. Загалом за січень-лютий надійшло дуууже багато запитів щодо довідок у зв‘язку з закінченням cuaet, припиненям федеральної програми на pr, та з інформацією щодо війського-облікового документу і досі в нас ще сотні не оброблених документів, тому час очікування довідок з витягом 5-7тижнів, без витягу - 7-9
-
Ви пробували писати на початку консульства?
-
У будь якого нотаріуса. Коштує орієнтовно 40$. Це імміграційна довідка яка підтверджує що ви пара. Ми також одружились. Але сертифікат про одруження приходить десь через 3 місяці після церемонії. Тому підписали і коммон лов щоб точно не виникло питаннь.
-
Можете. Ми вже знову приймаємо документи на довідки особисто
-
Напишіть мені в особисті прізвище чоловіка, я в понеділок гляну
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Можна, ми так зробили. Тільки прелплатіть конверт. Вибачте що втручаюсь.
-
Можете. Нехай він покаже підтвердження, що Ви писали на пошту про передачу слоту, де є скрін запису і Вашого документу
-
Анастасія, вітаю. Коли подавала документи на паспорт в березні, то по моєму проханні дівчина у віконці дала анкету щодо відсутності несудимості і сказала, що разом з money order та зворотнім конвертом можу потім відправити до Консульства поштою. Чи можу я особисто привезти цю анкету разом з чеком про оплату та зворотнім конвертом, коли приїду забирати готовий паспорт? Дякую)