PR CUAET
-
Напишіть мені в особисті прізвище чоловіка, я в понеділок гляну
-
Дуже дякую за відповідь!
-
Можна, ми так зробили. Тільки прелплатіть конверт. Вибачте що втручаюсь.
-
Можете. Нехай він покаже підтвердження, що Ви писали на пошту про передачу слоту, де є скрін запису і Вашого документу
-
Анастасія, вітаю. Коли подавала документи на паспорт в березні, то по моєму проханні дівчина у віконці дала анкету щодо відсутності несудимості і сказала, що разом з money order та зворотнім конвертом можу потім відправити до Консульства поштою. Чи можу я особисто привезти цю анкету разом з чеком про оплату та зворотнім конвертом, коли приїду забирати готовий паспорт? Дякую)
-
Документ, де вказанк Ваше прізвище і канадська адреса проживання ( договір оренди/робочий договір)
-
Анастасія чи можете дізнатись за Торонто коли будуть слоти, дуже потрібен паспорт дитині 16 років
-
На жаль, до Торонто не маю відношення. Але решта ГКУ чергу виставляють на два місяці вперед
-
Дякую
-
@nastasia_lih яд Дякую Вам за те, що Ви робите! Ви дуже добра людина! В мене мабуть глупе питання) я подався на виготовлення нового закордонного, але нещодавно отримав повідомлення про те, що неможливо виготовити через те, що окрім діючого, я маю ще один старий прострочений. Нажаль, я його давно вже не знаходив. Чи можу я в такому випадку прислати по пошті в Консульство довідку з поліції про втрату того паспорту?
-
ну пока что еще никаких изменений нет что бы говорить о влазят/не влазят я просто отмечаю ситуацию когда регистрироваться апрентисами что бы закрыть construction позиции дали а мигрировать с этой работой не дали при этом говорят что констракшн у них в приоритете для миграции