PR CUAET
-
Люди, з групою інвалідності приймаються поза чергою, але і вона переповнена на найближчий час. Будь ласка, напишіть нам на ел. пошту, додавши фото Вашого свідоцтва і консул вибере час для прийому
-
Добрий день. Скажіть будь ласка якщо приїхати з Монітоби і податись на новий закордонний паспорт, то приймуть?
-
Вибачаюсь …а що можно податись на новий паспорт якщо дія старого дійсна ще пару років ?
-
Старий не діючий можете здати при отриманні нового, його вже майже рік немає в системі, старий діючий можете залишити собі(якщо писали заяву)
-
О 9 по Едмонтону?
-
Можна подати на виготовлення другого закордонного будь-коли, навіть якщо він всі 10 років ще дійсний😉
-
Оце так я і не знала , думала що за пів року до закінчення можно на новий 🫣 треба і собі ловити слоти бо 2026 вже скоро 😵💫
-
Анастасия, я понимаю, что Вы не причем. Но что за хам появился у Вас в консульстве в Эдмонтоне? Позавчера оскорблял и обзывал человека на ровном месте, упиваясь тем что ему не могут ответить, он же при исполнении. Что бы понять о чем речь, посмотрите вчерашнюю переписку в этой группе 5 апереля в 22:35. --- Вот коротко: Всем привет. Кто вчера был в консульстве Эдмонтона с 10 утра до 14? Я лично был свидетелем того, как консул оскорблял парня, называя «Уклониста», за то, что он постучал в окошко. Парень ему заверил, что выехал с Украины уже достаточно давно. А на вопрос, почему Вы мне хамите, консул ему ответил « Это ты спроси у своих родных которые в Украине» Потом это хамло судя по дальнейшим постам в группе, продолжил хамить в кабинете.
-
Друзі підкажіть що там треба вводити коли хапаєш слот 😅😅(мені потрібні 2 дитячих) до чого готуватись