PR CUAET
-
А якщо я оплачу DHL з Едмонтону, мені немає на кого залишити 4 дітей на день. Чоловік працює.
-
Ні, я лише додала скан копію сторінки паспорта де вказано про продовження дії паспорта( Діючий вп був на термін менший ніж 2 роки , я отримала його в серпні 2022 і діє він до травня 2024
-
Можете на англійській, можете на українській, головне щоб доручення було нотаріально завірене, та апостильоване
-
Якщо відправка дипломатичною поштою, то так, десь в червні буде нова партія. Якщо ж оформлювали DHL доставку - до місця після подачі заяви
-
Перепрошую за запитання,а Ви додавали лист з поясненням офіцеру,і на який термін був виданий діючий ВП?
-
В мене схожа ситуація,ВП видали до травня 25 року тому що паспорт закінчується в травні 25 го,але я додавав лист з пояснення про те що зараз майже неможливо записатись в консульство за паспортом,тому напевно що теж навряд чи видадуть новий ВП(
-
Можете робити новий, просто не біометричний одразу здайте на знищення
-
-
Так, це дійсно не приємний інцидент, я уточню в консула за це. Дякую Вам за зворотній зв‘язок
-
📢 Наступний мітинг відбудеться вже в цю Неділю, 7 Квітня! 🇺🇦 ДЕ: Violet King Henry Plaza КОЛИ: о 14:00 годині 🕯 Вже два роки тому, ми дізналися про масове вбивство українського цивільного населення, у тому числі дітей, в Бучі, що супроводжувалося викраденнями, тортурами, та зґвалтуваннями. Загинуло понад 600 жителів міста. Україна визнала це геноцидом. Світ повинен також ❤️🩹 Це було два роки тому, але росія продовжує коїти злочини і війна ще не закінчилась. Тому приєднуйтесь до мітингу та демонстрації щоб нагадати світу, що геноцид українців досі триває. Будьте потужним голосом нашої країни 🇺🇦 —— 📢 The next rally will be this Sunday, April 7th! 🇺🇦 WHERE: Violet King Henry Plaza WHEN: At 2:00 pm 🕯 Two years ago, we learned about the mass murder of Ukrainian civilians, including children, in Bucha, accompanied by abductions, torture, and rape. Over 600 residents of the city perished. Ukraine recognized this as genocide. The world must do the same ❤️🩹 It was two years ago, but the occupier continues to commit such crimes against humanity and the war is not over yet. Therefore, please join the rally and demonstration to remind the world that the genocide of Ukrainians is still ongoing. Be a powerful voice for our country 🇺🇦
-
Саме так - ми подаємо як сім'я і я ставлю галочку, щоб наші декларації були пов'язані
-
Швидше за все, що скоро ми зробимо графік окремо для видачі паспортів
-
Видача паспортів "живою чергою", але потрібно буде зачекати щоб зайти і повторно здати відбитки та поставити підпис