PR CUAET
-
Дякую
-
Вау... дякую) неочікувала такого, буду розбиратись
-
Треба дивитися ващі форми, так як важко так проаналізувати. Можливо робота мало утримувала податків с зп, чи великий дохід вийшов з курсів.
-
О котрій ви їх ловили?
-
Найдите на ютубе канал Канада в Деталях. Примерное шестое видео с конца , называется Як отримати новий дозвiл на роботу …… Внимательно послушайте и посмотрите это видео. Там девушка подробно рассказывает как подать на продление даже без паспорта . Обратите внимание на детали . Попробуйте еще раз подать .
-
Добрий вечір, Анастасія, скажіть, будь ласка, а куди в таких випадках треба писати скаргу на неправомірну поведінку співробітника консульства?
-
Якщо я зроблю доручення на когось для мене і моїх дітей, то я ж не зможу можу відбитки здати для отримання паспорту.
-
Дякую 🙏
-
але тут я можу, правильно?
-
мені відмовляли це зробити в Європі та Україні
-
Так, здайте старий і зможете подати на новий
-
До поки Ви громадян України, можете подати на виготовлення другого закордонного
-
Дякую!
-
Якщо два паспорти на руках, і якщо зараз один паспорт закінчився, а другий ще дійсний, чи можна здати той, який закінчився і зробити новий? Дозволяють зараз мати два паспорти, нічого не змінилося?
-
Анастасія, а можливо податись на другий закордонний, якщо оформлено виїзд на постійне місце проживання в Канаду, а на консульський облік встати ще не встиг?
-
Головне що Ви здавали їх при подачі, на видачі їх просто продублюють і паспорт видадуть по дорученню
-
Доброго вечора, скажіть через скільки часу формується кредитний рейтинг після відкриття першої картки?
-
О котрій реально зловити на паспорт в Торонто????
-
Ви і там це могли зробити, ніхто не мав права відмовляти
-
Добрий вечір, питання не зовсім по темі цього чату. Але відправляла довідку з несудимості (витяг з Дії) з зворотнім конвертом та монет ордер 20.02. Розумію, що велика загрузка, але чи обробляються ці листи наразі?
12 Jan 2024, 17:45
123337/471036
about a minute ago