PR CUAET
-
Та ні, просто дочекалися коли Канада закриє подовження ворк пермітів. А тепер уже і публічно звертати увагу можно, палок в коліса настромали багато.
-
1.02. отправляла - 2.04. пришли
-
Якщо я подам по CEC, teer 3,, інгліш 7767, альберта може відібрати?)
-
Напишіть в пп прізвища та коли Ви їх надсилати
-
Все залежить від ваших документів . Якщо низький рівень англ мови, то влаштовуйтеся на роботу , працюйте 6 місяців і подавайтеся на провінцію …
-
Підкажіть будьте ласкаві як правильно і де саме, яким безпечним сервісом треба користуватись аби дізнатися свій кредитний рейтинг?
-
Не секрет. Десь 650, здається.
-
Забрати паспорт можна лише якщо трекер показує "доставлено до консульської установи", в інших випадках його не видадуть, оскільки він ще не проведений в системі, навіть якщо кур‘єр вже його приніс
-
Предыдущий был ровно на три года? И ещё вы по старому паспорту подавали?
-
@OstapBosak
-
Доброго времени суток, такой вопрос я прилетел в Калгари и мне выдали WP на один год по моему загранпаспрту. Если я его продлю на 5 лет смогут ли мне выдать WP на полный срок (3 года)?
-
Доброго времени суток, такой вопрос я прилетел в Калгари и мне выдали WP на один год по моему загранпаспрту. Если я его продлю на 5 лет смогут ли мне выдать WP на полный срок (3 года)?
-
От якби зробили валідацію "людино кліків"...бо боти через АРІ з допомогою ключа якраз і ловлять слоти за секунди...
-
Або така
-
Я різні ресурси, які потім завалюють вас скамом. В банку RBC можна переглянути зі свого онлайн банкінгу. На рахунок інших не в курсі.
-
Доброго дня. Чи є в Онтаріо/Канаді безкоштовні еміграційні адвокати чи волонтерські організації яки допомагають з вирішенням питання по inadmissible?
-
Подскажите пожалуйста, можно ли сейчас податься на продление визы?
-
@Anastasiia такі послуги надається консульством?
-
Здравствуйте. У меня вопрос возник и нигде не могу ответ найти… Мама устроилась в небольшую компанию хелпером официально на полный рабочий день. Хозяин перечислили зарплату ей просто е-трансфером (не чеком) с вычетом налогов Это нормально? Пойдет потом ей для миграции? А то где-то читала что только чеки и прямые депозиты нужны как подтверждение для пр
-
Дуже дякую за відповідь.
12 Jan 2024, 17:45
123467/429540
4 minutes ago