PR CUAET
-
Но вот саму з.п хозяин просто переведи ей трансфером 😅
-
Так это все есть, Pay stubs прислали на имейл.
-
Так. Вона повинна працювати на pay stubs на форму Т4 наскільки я знаю. Але давайте уточнимо це у міграційного консультанта @OstapBosak
-
Анастасия, підкажіть, треба взяти довідку, що дитина є громадянином України. Можна прийти в порядку черги отримати? І що для цього треба? Заздалегідь дякую
-
Ні, другий паспорт вже бцде готуватись на основі діючого закордонного, але довідку щодо підтвердження громадянства можете взяти з собою на подачу. Щодо повернення старого закордонного - можете залишити собі, головне - напишіть заяву при подачі
-
Дитина була народжена в Україні?
-
Дякую
-
Тоді краще на відповідь Остапа зачекати🙌
-
Ми їі в Україні півроку чекали🤦♀️ в мене питання до Насті @nastasia_lih : чи потрібні знову ці довідки для другого паспорта? І чи можна не здавати наявний паспорт, бо в ньому віза?
-
Я не знала що в Волмарті теж роблять фото для документів. А в якому це відділі? Дякую
-
Цієї довідки немає з собою тут. Можна подаватись? Настя, дякую, що ви тут зʼявились та відповідаєте дружньо о 10 вечора в суботу💔
-
Добрий вечір! Хто може допомогти з навігацією по чату? Як отримати слот на паспорт в Едмонтоні? Я в онлайн черзі з січня, писала до управління цифрової трансформації - там глухо: яка черга не скажемо, ловіть слот. Все Дякую!
-
Так.
-
Добрый вечер Анастасия. Подскажите пожалуйста, если у меня один паспорт ещё действующий, а другой старый закончился в 2019 году, возможно ли оставить и его, написав заявление так как там очень важна история путешествий
-
Доброго дня, шукаю репетитора/викладача для покращення англійської в онлайн форматі.
-
Доброго дня, шукаю репетитора/викладача для покращення англійської в онлайн форматі.
-
Сканів достатньо.
-
Я писав і транзитні. Був час коли я пару тижнів по Європі куролесив - замучився вписувати, але задля правди, я це вписував ще у формі на візу.
-
Теоретично можете, Вам його на місці одразу проколять і віддадуть
-
Бажано їі мати при подачі на новий закордонний, якщо дитина була народжена за кордоном, загалом перелік документів тут : edmonton.mfa.gov.ua/konsulski-pitannya/pasportni-diyi/oformlennya-zakordonnogo-pasporta/osobam-vikom-do-16-rokiv
12 Jan 2024, 17:45
123494/430115
4 minutes ago