PR CUAET
-
Це вже змінилися правила? Ми коли оформлювали доньці, яка народжена була в Україні, але від батька-іноземця, не могли оформити закордонний паспорт, в ДМС вимагали обов'язково довідку про підтвердження її громадянства. Чекали декілька місяців на довідку.
-
Доброго дня, Анастасія. Через те що неможна обрати на один день 2 слоти (для себе та дитини), була порада, що можна обрати 1 слот на паспорт, а другий на іншу консульську послугу/консультацію. Які взагалі є рекомендації для можливості подачі заявки на виготовлення паспорта для себе та дитини в один день? Дякую
-
Добрий день , підкажіть будь ласка як ви робили дякую
-
Доброго дня! Чи можу я докласти просто фото ( на маму з її common in law чоловіком ) щоб довести відносини чи краще всі фото в пдф зібрати і додати?
-
Доброго дня! Мене теж цікавить Дякую
-
Доброго дня! А якщо хочу додати просто фото докази про common in law? Можна просто додати окремі фото або краще пдф файлом усі зробити ?дякую
-
Не збираються розширювати штат? Люди готові навіть волонтерити,щоб допомогти іншим. Дуже багато людей і дуже мало місць . Записатися неможливо
-
Зрозуміла. Дякую. Навіть не подумала.
-
Доброго дня! Підкажіть будь ласка як оформити віддалену роботу в Канаді? В Україні зареєстрован як ФоП 3гр, гроші заходять через пайонер/вайз Хочемо ФОП закрити та гроші на Канадську картку виводити, як це правильно зробити? Оформити тут аналог ФОПа? (Чи є щось таке та як це правильно зробити) Квебек