PR CUAET
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка де я можу подивитися, який офіс розглядає мою справу? Дякую
-
Ні, по PNP
-
Підкажіть, як відслідковувати на якому етапі знаходиться заявка? Є якийсь тренінг?
-
Я дивлюсь в застосунку BMO банку
-
Перший раз 1 хвилину ви вивчаєте картинки і обираєте 1 картинку. Коли ви обрали, вам підкидає одразу іншу картинку, ви готуєтеся і тоді говорите. Там у вас буде все написано.
-
Не тільки фото, але й вашу переписку, підтвердження що си живете разом, якщо є то чеки за подарунки, білети на поїздки кудись на відпочинок разом
-
А є в когось якесь відео яке пояснює як все заповнити і податись для тех спеціалістів в Онтаріо?) Я коли останній раз питав - то я памʼятаю що мені дали: 1. OINP Employer Job Offer: Foreign Worker stream - це ще більш менш зрозуміло, але вимоги до офера і роботодавця прям такі важкі. 2. OINP PNP EE - тут виходить логіка така - ти типу висиш в пулі з ЕЕ балами і своїм ноком. Вони вибирають певні НОКи, і кожен раз пул людей різний, прохідний бал різний - і далі чиста удача. Так?
-
У меня он не на полный срок, почему не смогу?
-
Спасибо
-
В Канаді є два кредитних бюро: Equifax та TransUnion. Якщо ви зазвичай можете бачити свій кредитний рейтинг від TransUnion у ваших мобільних аплікаціях, то рейтинг від Equifax не завжди доступний. TransUnion має іншу методику, ніж Equifax (Borrowell), то в них кредитний рейтинг завжди на 20-30 пунктів вищий. Borrowell бере дані напряму з Equifax Саме рейтинг від Equifax дуже важливий, оскільки ці дані використовують банки для оцінки позичальника, який хоче взяти в кредит авто чи іпотеку чи навіть відкрити нову кредитну лінію