PR CUAET
-
Тому що різна методологія розрахунку
-
У мене слоти на різні дати для дорослого і дитини. Написала лист з запитанням чи можуть прийняти в один день. Сказали без проблем просто повідомити листом в який саме з цих днів ми будемо. Відповідають 1-3 дні.Оттава
-
Не буде ніякої проблеми, людина має спершу прийняти портал 1 і підтвердити що вона в Канаді перед тим як прийде коПР. Без цього підтвердження з боку людини коПР не прийде і візу не анулюють. @ayaroshenkoo Ось тут я детально описувала фінальні етапи перед ПР, вам має стати зрозуміліше t.me/prcuaet/1783/120068
-
Подивіть відео про кредитний рейтинг. Як він будується, від чого залежить. 2 картки - це оптимальна кількість для побудови кредитного рейтингу. Те, про що ви говорите, це якщо ви будете щось купувати в кредит, тоді вас будуть перевіряти і це може короткотерміново занизити рейтинг.
-
нові
-
У нас з вами схожий таймінг в основних датах. Відкрили аплікацію 29 лютого. Позавчора здала біометрію, зразу зарахували. Чекаю на подальші дії.
-
Я думаю это не совсем корректно!! Есть информация что подачу документов на продление ,,воркпермита,, продлии до конца июля !! Или я ошибаюсь ???
-
Ваша порада їхати на кордон США і там отримувати воркперміт та стадіперміт - вже не працює. Бо після 31.03.2024 воркперміт та стадіперміт CUAET на кордоні видають тільки новоприбулим, які отримали рішення по візі після 4 лютого 2024, або новоприбулим , у яких є на руках рішення з листом LOI.
-
Наскільки я розумію, до 31.03.2024 було простіше і 100% безкоштовно. Зараз прийдеться заплатити і сподіватись, що пройде! Краще спробувати, бажаю успіхів
-
Погоджуюсь. Але це затягне процес, знаючи імміграційну систему Канади- невідомо на скільки. Зараз і так люди інколи місяцями чекають Портал 1 після фінального рішення ....
-
Отправила 2 февраля в Едмонтон Получила 5 апреля 🔥
-
Ошибаетесь. Продлили тем, кто получил визу после 4 февраля 2024 - таки прилететь и получить по прилёту воркпермит. А все , кто уже в Канаде - никаких продлений на что то ещё подавать по CUAET не имеет. Они как и было установлено - такое право имели только до 31.03.2024 и им никто не мешал находясь в Канаде его использовать. Читайте правила на официальном сайте IRCC www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/news/notices/cuaet-processing-delays-extension.html
-
Можно ли будет это сделать на платной основе ( продлить воркпермит)??