PR CUAET
-
В мене такий самий план (але літати буде мама). План нормальний як на мене (в умовах коли батько не може виїхати наприклад чи треба завершити справи). По лендінгу - я мала впевненість що депенданту можна знаходитись не в Канаді на момент отримання позитивного рішення. Просто треба бути обирати що не в Канаді, і просити імігрант візу. І буде «рік» (насправді рік від здачі медицини, тобто менше) щоб влетіти і залендитись. Бо у програми нема вимоги депенданту також бути у Канаді. То мусить така схема працювати
-
www.instagram.com/agendatranslations?igsh=YTQwZjQ0NmI0OA== Перекладала тут. 50$ за одну Чекала десь тиждень-півтора
-
Домовились. Буду тримати вас з апдейтами. Тато приїде на крісмас, подавати десь у січні будемо. Ну і подивимось що там і як буде
-
Я все-таки намагаюсь зрозуміти, чи треба воєнний квиток при воєнній кафедрі, явно же навіть форму не заповнити (згідно питань в ній)
-
Я теж там людей знайшов і допоміг через Вінклер номінацію пройти і шов вони ПР отримали. Зараз вже в Торонто 😄
-
Дай бог чтобы ваш процесс прошел быстро и все наконец-то получили заветные ПР 👌👍
-
Але фактичної служби у людини не було, відповідно як можна заповнити цю форму IMM5546e з даними з навчання? Пояснювальний лист та і все Лінка на відповідну гілку обговорення - t.me/prcuaet/39128
-
А я настолько верю, что спустя почти год пока у нас идет процесс по другой программе - мы еще и на reunification подались. Я думаю, что по этой программе быстрее будет, поскольку к аппликантам нет вообще никаких требований и там нечего проверять. Так что чисто теоретически, процесс должен быть более быстрым. Спустя неделю после подачи на reunification- у нас с мертвой точки сдвинулся express entry и мы отозвали заявку.
-
Не довго, всього лише один тиждень. Я читав про те скільки часу бере підтвердження, просто мене трохи здивувало що з'явилася нова секція для аплоаду документів, тому я почав нервувати, що можливо я десь пролюбив якийсь степ і тепер можу втратити гроші.
-
Я дивився просто processing time to obtain permanent residency. Доїду додому до компа то пошукаю ще і кину скрін як знайду
-
Усі теми я там вичитував. Ох часи були треш 🤪