Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. PR CUAET

PR CUAET

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
telegramchats
474.7k Posts 18.7k Posters 775.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t965584149T Offline
    t965584149T Offline
    Галина
    wrote on last edited by
    Добридень громадо, намагаюся самотужки податися на візу, діло іде туго. Нічого не знаю, звернулася до консультантів настільки різні ціни і можливості. Порадьте будь ласка когось перевіреного бо всі кажуть різне🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    Вони ставлять багато питань щоб знайти вашу заявку. Серед них UCI він є в вашому ворк перміті. Номера заявки якщо нема - вони можуть вам його дати за телефоном, навіть якщо вона не активна. Також питають адресу, дату і місце народження, телефон, мейл - таке ...
    1 Reply Last reply
    0
  • t1702429253T Offline
    t1702429253T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    Я відправляла в Отаву,прийшла відповідь за 14 робочих днів.Але то було ще осінью,можливо зараз треба трохи довше чекати.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga Fedak
    wrote on last edited by
    18882422100 номер аплікації вводити не треба (це для перевірки статусу - те є саме можна зробити онлайн). Просто слухаєте, натискаєте необхідні кнопки по вашому питанню. В кінці можна стати на очікування чи замовити коллбек. Я замовляю колбек і вони передзвонюють десь хвилин за 20
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Через нотаріуса
    1 Reply Last reply
    0
  • t480886392T Offline
    t480886392T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Хто вже подався на федеральному рівні по OINP foreign workers, у вас є приклад листа з посиланням на офіційні джерела що не мовний тест не є обовʼязковим? І чи ставити галочку в чек листі на proof of language proficiency?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Відправила вам в контакти дані групи,яка продає слоти в консульство через бота
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Sergiy Zibrov
    wrote on last edited by
    Дякую. Самі по собі повернули, чи ви якусь аплікацію (форму) для цього подавали?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Добридень громадо, намагаюся самотужки податися на візу, діло іде туго. Нічого не знаю, звернулася до консультантів настільки різні ціни і можливості. Порадьте будь ласка когось перевіреного бо всі кажуть різне🙏
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Marianna
    wrote on last edited by
    Хто здавав на full g в Онтаріо? Чи буде parallel parking and 3 point turn, чи тільки їзда по highway?
    1 Reply Last reply
    0
  • t6785246445T Offline
    t6785246445T Offline
    Кассандра
    wrote on last edited by
    МаніОдер, який зроблено в своєму банку, після отримання Консульства передають в свій банк і вони тоді зараховуються їм. Ми, наприклад, зробили два, а віддали у Консульство один. Потім вже коли був час через місяць зайшли в банк і другий не переданий анулювали і гроші так і залишилися на нашому рахунку
    1 Reply Last reply
    0
  • t480886392T Offline
    t480886392T Offline
    Maksym
    wrote on last edited by
    Подаюсь на пр на федеральному рівні. Скажіть будь ласка чи треба прикріпляти український паспорт, і якщо так то його ж треба перекладати?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Jon Kramer
    wrote on last edited by
    Тут багато що кажуть так як і на заборі написано!!!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Инна
    wrote on last edited by
    Ви берете на себе відповідальність за цю групу. Розумієте, які наслідки вашої поради? Людина у відчаї віддасть комусь свій електронний ключ. Тобто фактично права підпису в Україні. У людей в стресових ситуаціях мізок відключається. Перед тим як давати контакти шахраїв маєте дбати про наслідки
    1 Reply Last reply
    0
  • t1012856064T Offline
    t1012856064T Offline
    Olga Lev
    wrote on last edited by
    Самі по собі повернули
    1 Reply Last reply
    0
  • t5292829226T Offline
    t5292829226T Offline
    Włodzimierz Kowalczuk
    wrote on last edited by
    Домен тих продаванів в лаптєстані. Якщо що
    1 Reply Last reply
    0
  • t5233568951T Offline
    t5233568951T Offline
    ꧁༺Mar'yana ༻꧂
    wrote on last edited by
    Що??? Ви до чого це написали? Я відправила пані помічнику консультанта,щоб вона показала в посольстві і цю групу заблокували як мінімум. Через фейсбук це зробити неможливо. Ви навіть не знаєте,що я написала,а вже приписуєте мені незрозуміло що 😡
    1 Reply Last reply
    0
  • t1702429253T Offline
    t1702429253T Offline
    Nataliia
    wrote on last edited by
    "Будь-яке доручення, яке завіряє нотаріус з нашої провінції, має пройти апостиль. Апостиль робить Global affairs, там тільки по пошті, безкоштовно, 3 місяці. Тому кому терміново, це не варіант. В Торонто це зробити можна швидше, бо апостиль робить провінція Онтаріо. А в нашій апостиль робиться на федеральному рівні."Так мені пояснила людина,яка то вже робила в нашій провінції.Тому купила я білети до Торонто на травень місяць з надією,що таки зможу записатись на прийом.Тому хто має контакти нотаріуса в Торонто поділіться будь ласка,бо бачу,що в консульство я таки не попаду.А кататись туди сюди теж не дешеве задоволення і чекати 3 місяці теж не варіант у мому випадку.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Roman
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, у мене є посвідчення водія моєї країни, з якими я можу їздити 60 днів у провінції Онтаріо, при цьому я в процесі здачі на канадські права, поки отримав категорію G1 і чекаю тест з водіння. Чи можу я їздити одночасно з G1 та правами своєї країни походження протягом 60 днів? Або якщо я тільки отримав будь-які канадські права, то мої права, мої країни походження, вже автоматично не діють навіть протягом цих 60 днів?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleksandr Fedorenko
    wrote on last edited by
    Галина тут запитання краще
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.