PR CUAET
-
Перечитайте уважно на сайті консульства. Офіційне джерело - правильний шлях
-
Я отправила еще в конце января и до сих пор жду 😒
-
Вказувати обов'язково. Must. Фото, Біо, Мед також потрібно буде.
-
Вказувати батька треба обов’язково. Можна вказати як accompanying або not accompanying. В останньому варіанті він не зможе іммігрувати до Канади і в майбутньому по спонсорству також не зможе. Тож варто вказувати як accompanying. В цьому варіанті необхідно буде здати біометрію і медекзамен в Києві чи Львові у термін 30 днів після запиту. Далі після позитивного рішення буде запит батьку на візу. Віза буде сроком до дати медекзамен + 1 рік. Тобто термін вʼїзду може бути як 10 місяців, так і 1 місяць. Спрогнозувати наразі ніяк не вийде. Якщо в термін візи батько не встигає вʼїхати, право на ПР втрачається. Треба починати процес заново по наявним програмам (мега складно одразу скажу), або приїжджати як візітор.
-
Если в принципе планируется что отец сюда приедет, то конечно надо подавать. Потом с нуля придётся все делать и большой вопрос как. Мама основной апликант, отец её депендент. Ему надо будет сдать биометрию и медкомиссию в Киеве. И ждать решения. Походу быстро это не будет. После решения ему дадут визу и время на въезд. Точно не знаю сколько, читала что вроде полгода. Это может быть и через год и через два, так что не теряйте эту возможность.
-
Доброго дня. На разі прийом ведеться лише по одній людині на запис
-
З одного акаунту, на жаль, ні. Хіба що авторизація в дії буде через різні ел.пошти
-
Підкажіть хто знає, бо я вже заплуталась. На сайті МВС України кажуть що довідка про несудимість замінена на витяг. Тобто її можна отримати надіславши запит їм онлайн( і це робиться майже миттєво) або звернутися до них в Україні і вони видадуть її роздрукованою. Потім перекладаєш на англійську. І наче це вже і є офіційний документ. З іншого боку я бачу як багато людей звертаються саме до посольства за цією довідкою. Підкажіть, в чому різниця?
-
Дайте Анастасії вихідний , сьогодні неділя 😅😅😅
-
Так, це правда. Якщо записи будуть на різні дії,а Ви хочете зробити тільки паспорти - ми зможемо їх оформити. Вибачте, не згадала за цей варіант, таке трапляється рідко, але так, це теж вихід