PR CUAET
-
Ми ловили на завірення копій. Це нотаріальна послуга
-
‼️🚨BRITISH COLUMBIA🚨‼️ 💙Щоб мати право на державне медичне страхування (включаючи медичну картку) через План медичних послуг Британської Колумбії (MSP), новоприбулі повинні бути визнані резидентами Британської Колумбії. 💛Уряд провінції визначає поняття "резидент" як особу, яка відповідає наступним трьом умовам: 💙є громадянином Канади або законно допущеним до Канади на постійне проживання 💛Має житло в BC 💙Фізично присутній у BC щонайменше шість місяців у календарному році‼️ ‼️Громадяни Канади та постійні резиденти, які перебувають за межами провінції лише у відпустці, можуть бути відсутніми до семи місяців протягом календарного року. ‼️Чи маю я право на отримання медичної картки в Британській Колумбії як тимчасовий резидент? 💛Хоча вищезазначені критерії є специфічними для постійних резидентів Британської Колумбії, уряд провінції також зазначає, що "деякі власники дозволів на навчання та/або роботу, [в тому числі] дозволів на роботу за програмами робочих канікул (виданих відповідно до федерального Закону про імміграцію та захист біженців, ... дійсних протягом шести або більше місяців), можуть вважатися резидентами" для цілей отримання права на отримання MSP. 💙Умовне право на участь у програмі також поширюється на тимчасових резидентів зі збереженим статусом. Більше інформації можна знайти тут. 💛Важливо зазначити, що провінційний уряд Британської Колумбії вимагає від новоприбулих зачекати "залишок місяця, в якому було встановлено місце проживання, плюс два місяці", перш ніж вони зможуть отримати право на провінційне (державне) медичне страхування.
-
А чи потрібно ловити слот, щоб завірити скан-копію паспорта (що копія вірна)? Вимогою для однієї з країн, куди потрібні ці копії, є саме завірення консульством.
-
вона може зараз податися на звичайну гостьову візу у загальному порядку. Чекати її можна до 1 року та більше. На воркперміт із Канади вона може податися на обмежений перелік у загальному порядку - читайте вище t.me/prcuaet/19036/142854
-
Це вже не дім..
-
Можна то спробувати, але переважно саме так
-
У мене були копії диплома для евалюації в Квебек, тому стльно не підкажу.. але загальне правило 1 слот на 1 людину, на жаль
-
Чиї координати? Бюро апрстилювання, швидко шукається в гуглі, зараз для вас пошукаю ще раз
-
Дякую дуже за відповідь,але дайте координати ,плиз.
-
Дуже легко доручення, місцевий нотаріус + апостиль на Джарвіс стріт.
-
Апостиль вам у помічь. Якшо в Онтаріо знаходитесь, то можете і за 1 день зробити
-
А це вже питання до консула і всього МЗС !!
-
Прошу! Лінк вище
-
www.international.gc.ca/gac-amc/about-a_propos/services/authentication-authentification/step-etape-1.aspx?lang=eng
-
Все я вже геть забаламутилась з тим всім,вибачайте.Дуже дякую Вам за витраченний час,Ви мене дійсно виручили.
-
maps.app.goo.gl/csDhphvKxm6SXWMMA
-
Треба переклад який буде мати силу в Україні. Можна зробити перед апостилюванням завірений переклад на англ і з тим вже робити нотаріальне завірення і апостиль
-
Доречі не відправляйте в глобал афейрс, бо там процесінг тайм завеликий, я один документ чекаю з січня ще. Вже встиг злітати в Онтаріо, все зробити, відправити в Україну і зробити там правочин
-
Чому переклад не зробити тут перед відправкою?
-
Приблизний алгоритм (як я робив, можна трохи інакше): - текст доручення у укр нотаріуса просто перекласти на англ(без завірень і тд). - підписати у нотаріуса - поставити апостіль в ОДС(приймають тільки ті які завірені у нотаріуса з Онтаріо, тому я їхав з іншої провінції 😅) - відправка в Україну - нотаріальний переклад на українську Вуаля)
12 Jan 2024, 17:45
123872/466724
about a minute ago