PR CUAET
-
Якщо в вас не over 5 - для вас це not applicable
-
Ну, як мінімум там на одну установу більше
-
Тоді йдіть по опису
-
Нє, в мене теж онлайн Федеральний non express entry, по провінції Це я просто заповнюю Check List IMM 5690 і не знаю чи ставити галочку чи ні
-
А підкажіть будь ласка як продовжити візу. Щось не можу знайти на сайті. Натискаю apply for a visitor visa та мені виходить якась інша інформація 😫
-
В вас яка програма? В моїй всі форми були онлайн, а не окремо і все разом
-
На федеральную нужно набрать баллы определенные, чем выше вам за 30 тем слабее ваш профиль там будет по балам. Нам консультант не советовал, говорит мало выходит балов по подсчетам. Муж сварщик, будем ждать Альберты AOS. И делать документы по сварке через работу
-
Я подавала декларацию за 2022, получила возврат, и там не было GST возврата. Это отдельный налог. Не помню заполняла ли я на него отдельно формы, но я точно звонила в CRA в 2024 и просила их выплатить мне их retroactive, т. е. за прошлые периоды. Выплатили. И с тех пор платят автоматически.
-
Фото це другорядні докази громадського шлюбу В Канаді як доказ, в першу чергу йдуть: - Statutory Declaration of Common-Law Union підписана двома партнерами & канадським нотаріусом - договір оренди житла на імʼя двох - від 1 року і більше : ви маєте доказати ви більше ніж рік проживали за 1 адресою разом. - документи від CRA де значиться ваш статус з партнером Решта доказів: - спільний банківський рахунок - спільні покупки нерухомості - оплата utilities на спільній адресі - спільні подорожі - фото Всі наявні в вас документи треба merge в 1 пдф файл