PR CUAET
-
Добрий вечір! Будьте ласкаві, поясніть процес оформлення доручення у Канаді для України. Робимо через канадського но аріуса на англійській мові, а потім надсилаємо в Україну для перекладу у бюро перекладів? І ще раз завіряємо через українського нотаріуса? Чи можна одразу у Канаді зробити українською мовою? Дякую
-
Це не брєд, а правило : Подавати документи на продовження паспорта можливо не раніше, ніж за 2 місяці до закінчення строку його дії. Каже про це офіційний сайт посольства України в Канаді, наприклад. Відкрийте в інтернеті і почитайте офіційний сайт.
-
Хтось знає, чи копії в консульство можуть бути чорно-білими? Чи обов'язково в кольорі?
-
У вас PR?
-
Я сегодня прочитала на сайте Канады, что если вы подаёте на продление ворк пермита , то пока не будет вынесено решение - вы можете работать. Они пришлют какое- то подтверждение и вы можете показать его работодателю. Там так и написано.
-
А який варіант є у тих, хто готувався до подачі по Alberta Opportunity: відпрацювали необхідний термін, готували документи і перед їх носом закрили двері???
-
Я запитую приватно
-
Робите через канадського нотаріуса. Робиться двома мовами. Потім робите Апостіль на виданий нотаріусом документ. Там дадуть контакти Апостіля. Ставите Апостіль і можна відправляти в Україну. В Україні треба зробити нотаріально завірений переклад Апостілю і можна використовувати
-
Я приносила чорно-білі. Ніяких зауважень мені через це не робили
-
Звісно може👍
-
А чи можна скласти окремо лише говоріння та слухання, чи потрібно складати разом усі 4 частини? Щось я не знайшов інформації по-першій опції.
-
А чи можна скласти окремо лише говоріння та слухання, чи потрібно складати разом усі 4 частини? Щось я не знайшов інформації по-першій опції.
-
Требовать еще и цветные копии / это извращение 🤣🤣🤦♀️ Мало того что они на бумаге экономят
-
Дякую за роз'яснення
-
Берете тексті доручення у нотаріуса в Україні , повністю пишите всі свої данні , нотаріус засвідчує ваш підпис на укр документі , далі переклад на англійську мову( вже завіреного документу )робить або нотаріус або перекладач і нотаріус засвідчує переклад . Далі відправляєте у Вікторію та чекаєте.
-
Дякую
-
Те же самые вопросы себе задаю
-
Всім привіт, ми розширюємо перелік країн, з яких маємо можливість дістати для вас довідки про несудимість, перекласти їх для PR та доставити вам прямісінько в руки: 🇺🇦Україна 🇷🇴Румунія 🇲🇩Молдова 🇭🇺Угорщина 🇨🇿Чехія 🇵🇱Польша 🇸🇰Словаччина 🇩🇪Німеччина 🇮🇪Ірландія 🇫🇷Франція 🇮🇹Італія 🇪🇸Іспанія 🇵🇹Португалія 🇫🇮Фінляндія 🇸🇪Швеція 🇧🇬Болгарія 🇪🇪Естонія 🇱🇻Латвія 🇱🇹Литва 🇬🇪Грузія 🇨🇾Кіпр 🇬🇷Греція 🇬🇧Великобританія 🇧🇬Болгарія 📞Контакти для замовлення документу або консультації: +38 067 861-45-28 (viber, whatsapp) Telegram: @Margo2145 Наш інстаграм: Instagram: instagram.com/margo_grosmeister?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA== 🔸А також запрошуємо вас приєднатися до нашого телеграм каналу, де ми надаємо візову підтримку для українських переселенців у США, Великій Британії та Канаді😌 t.me/grosmeister1
-
Я спіймала, 01.04 в 18:00
-
Читайте информацию на официальном сайте. Все продления были до 31 марта, ито продлевали не всем. Если, вам работодатель сможет сделать через LMIA закрытый ворк пермит, то удачи.
12 Jan 2024, 17:45
124195/434298
4 minutes ago