PR CUAET
-
Спасибо
-
Друзья, добрый день. Подскажите, как быть если нет ничего из перечисленного
-
В мене взагалі чогось $0. Пише, що ми не подали декларації про доходи за час до прибуття в Канаду. Хоча бухгалтеру я надавала всю інформацію
-
Просто интересно, когда в январе вы подавали на продление были уже эти инструкции по которым в некоторых графах надо было писать Ukraine 2022 и т.д.? То есть специальные фразы по которым было понятно что это люди по куаэт?
-
В тому листі буде написана дата до якої ви можете працювати ( більш всього півроку) або до рішення офіцера .
-
спасибо, уже что-то 🤝
-
І так народ, 27.02.24 зі мною звʼязався працівник апостилю і в цей же день я почала надсилати дипломи (додатки) І сьогодні WES прислав заключення. Фініш 😂👍🏻 (* це нарахунок скільки часу +\- це займає )
-
Найпростіше зробити онлайн картку Монобанку, а вже за допомогою апки зайти в Дія…
-
Можете вниз немного пролистать до карбон рибейт и там statement и будет написано почему так
-
А сама раніше реєструвалася з українським номером, а потім (у минулому році) змінила номер на канадський
-
Я чоловіка зареєструвала
-
Понятно, просто не помню когда эти инструкции появились поэтому хотела уточнить
-
Я всора не змогла зареєструватися в монобанк з канадським номером.
-
Да, всё было. И люди заполняли по одним и тем же инструкциям. И даты указывали новые с момента заполнения , но кому-то продлевали, а кому-то нет.
-
Ми подали 4 січня то теж тиша без АОР
-
А з якої країни ви подавали?
-
боротьба з ботами :)
-
через той самий wi-fi
-
З телефона працює
-
в мене на ноуті лягло все, не відкривається сайт