PR CUAET
-
Мы подавались по программам: fsw+ pnp . Pnp заняло 3 месяца с лишним, федеральный этап уже длится 7 месяцев. Суммарно уже ровно 11 месяцев идет процесс. И по телефону нам сказали, что мы и так в приоритете))) так что я бы не рассчитывала на какие-то сверхбыстрые сроки только потому, что мы украинцы. По reunification мы тоже подались, но отозвали заявку.
-
Чекайтк, скільки часу пройшло?
-
Все що я бачив по цій програмі від 24 жовтня що усі ідуть в чергу з усіма аплікантам. Я от сестру подав 15 листопада і нічого досі не прийшло
-
Так зараз щось було вроді, що українцям мали б швидше розглядати, в пріоритеті. Тому сподіваємось, що це буде не 2 роки)
-
Я реаліст 😄. Всі подачі на ПР робив собі сам і на всі ворк та стаді перміт екстеншени теж сам(а було їх 4 чи 5). І як сіс працює памʼятаю тому не тішу ілюзіями себе про якийсь швидкий розгляд в 1 рік. Доїду до дому гляну скільки там зараз розгляд на ПР, але мені здається там було більше ніж 36 міс. І ніхто для українців ніяких виключень робити не буде, усі будемо в черзі з усіма
-
Щойно відкрила Манітобу і вона так само згорнулася, весь чат очистився від повідомлень…
-
Ну я реаліст. Купа народу. У мене було 18 місяців строки у 2019, а зараз там типу 54 міс? Так що два роки я думаю оптимістично 😄
-
І гілка переклад документів також, при чому на очах зникали повідомлення а потім і весь розділ пропав 😳