PR CUAET
-
Передайте от всех нас большущий пламенный привет
-
То мабуть без толку питати, бо люди що знають відповідь вже живуть іншим життям, але раптом. Хто робив доставку DHL паспорту. Через який період після того як DHL відрапортував доставку по своєму трекінгу, у вас на MFA.gov.ua з'явився запис що паспорт в консульстві? Виходить він в них десь в мішку з іншими конвертами, але вони його ще не відкривали
-
Завтра поеду посмотрю на него в живую 😅
-
Чому це нечесно? Я вважаю що саме консульство мало б зробити програму сповіщення. Нечесно брати за гроші, але якщо ви можете зробити це безкоштовно хіба це нечесно? Ми будемо знати коли слоти та будемо мати рівні шанси з тими хто за це 100$ платить, а також «вбʼємо» цей бізнес на співгромадянах…
-
Это безусловно 🤡
-
Чекун 🤣
-
Ну такой значит "вумный " консул 😅
-
Треба скаржитись всім разом на таких мошенників і тоді буде діло а люди кажуть а що як треба краще платити
-
А також чи вірити будь- кому, що він Анастасія в анонімному чаті і чи давати йому особисті дані в приват. Мені кожен день по 3 смс приходить, що сра мені грошей перевело , що моя посилка затримується і що Fido мені грошей хоче дати, а я все не беру і не беру
-
У кого есть свободные деньги ? Предлагаю полететь в Гданьск 😂
-
Я работала в больших компаниях, начальство может сказать что-то потом 5 раз передумать. А подчинённые объясняется перед всеми подрят.
-
Це точно. Що це за совок де люди бояться людину на держ посаді? Я розумію, що юридично то територія України, але фактично ми можемо непогано попортити репутацію на канадському рівні
-
А що з ним і що він поперек стане