PR CUAET
-
Ну такой значит "вумный " консул 😅
-
Треба скаржитись всім разом на таких мошенників і тоді буде діло а люди кажуть а що як треба краще платити
-
А також чи вірити будь- кому, що він Анастасія в анонімному чаті і чи давати йому особисті дані в приват. Мені кожен день по 3 смс приходить, що сра мені грошей перевело , що моя посилка затримується і що Fido мені грошей хоче дати, а я все не беру і не беру
-
У кого есть свободные деньги ? Предлагаю полететь в Гданьск 😂
-
Я работала в больших компаниях, начальство может сказать что-то потом 5 раз передумать. А подчинённые объясняется перед всеми подрят.
-
Це точно. Що це за совок де люди бояться людину на держ посаді? Я розумію, що юридично то територія України, але фактично ми можемо непогано попортити репутацію на канадському рівні
-
А що з ним і що він поперек стане
-
навіщо було писати, що тепер слоти кожного понеділка? Якщо вона не приймає важливих рішень, то не потрібно було тут голосно заявляти про такі важливі теми
-
Но стоит учитывать что быть в контакте - это не завалить ее вопросами 🤦♀️
-
Так, давайте не будем кидаться на Анастасию, не думаю что она принимает такие решения. Если она и правда там работает, то нам лучше все ж таки быть в контакте с человеком из организации
-
оце нас всіх розвели. Тепер вони в консульстві сидять і сміються з нас. Маю надію, що без попкорну.
-
Для подачі не потрібні якщо чоловік не служив! Але їх можуть запитати, і у вас мають бути їх переклади щоб їх надати. Якщо чоловік служив то треба надавати обов’язково, і вказувати що проходив службу.
-
Я надеюсь что какое-то консульство все ж таки выкинет много слотов. И "староловящие" поймают свой! 🤞