PR CUAET
-
багато хто не зможе полетіти, наприклад в Торонто. Я не можу, тому що дуже далеко і багато грошей потрібно.
-
Я с вам согласна, что так нельзя. Но похоже, есть какая-то трудность в выставлении слотов - преднамеренная или нет.
-
Решает иль нет я думаю работникам информацию заранее сообщают будут слоты иль нет, так что даже если их по какой то причине отменили можна было об этом сказать
-
Законом может быт и запрещено- не есть везде негластный закон ))) все тогже как найти работу без канадского опыта- тут много двойных стандартов
-
отож, минулого понеділка виклали на 2 тижні вперед, то по логіці мають викласти наступного понеділка
-
Не наговорюйте на людину наперед! Якщо вона буде сидіти тут в робочий день то ви свої довідки про несудимість ще довгий час не побачите
-
Ну так она может ничего там реально и не решать
-
не було сьогодні слотів, може буде наступного понеділка
-
не накидайтесь на Анастасію, від неї це не залежить, навпаки вона допомогти намагається
-
Надіюсь сьогодні у тих хто видає ці гадські слоти дуууже щось горить
-
А она их выкладывает?
-
Доброго дня. Можливо у когось була схожа ситуація. Диплом втрачений. У мене є чорно-біла копія яку мені надав університет. На жаль а постіль таку копію не приймає. Сказали робити дублікат. Університет не відповідає на мої листи. Сьогодні подзвонила у wes пояснила ситуацію. Вони мене направили у Wes gateway program. Типу програма для для людей з країн де війна. Далі написано що потрібно мати референс номер від Catholic social services, подзвонила їм а вони про це взагалі нічого не чули. Сказали приходити особисто. Навіть не знаю чи є сенс туди йти, чи краще спробувати зробити евалюацію через інші сервіси ( AQAS)