PR CUAET
-
Як цікаво.
-
Це залежить від програми та того хто кваліфікувався на піару. Наприклад якщо ви попали на піар через провінційну програму якої основої є постійна робота в Канаді то пропасти з канад на два-три місяці відповідно втратити це постійне місце праці буде ризикованим. Проте якщо подавались по інших програмах або наприклад якщо ви є залежною від партнера який подався на піар то ви можете їздити на скільки хочете і куди хочете
-
А трохи раніше то коли?
-
А последний раз когда подавали что старые даты оставили
-
Я спеціально форма подачі для виправлення помилки в діючому документі яка коштує 30 $. Проте разом з заявкою потрібно бути також відправити оригінал вашого карміту тому як мінімум відскануйте собі його щоб ви мали копію
-
Але я себе трохи раніше подавала, тому на всяк випадок 31 березня знову подалась😅 ще чекаю на 3тє рішення 😅🙏🏻
-
Статистика є, просто вона нам невідома. Кожного дня купа людей отримують результат і живуть далі своїм життям. Так само як в ми не сидимо зараз в групі Де купити дешеві квитки
-
А когда вы свой в последний раз подавали на продление
-
У обох повні 3 роки
-
go.mfa.gov.ua/registration?countryId=10&institutionId=22&categoryId=1&operationId=97
-
Нашо мені та Індія, мені тут і так індусів хватає😂
-
Мало того паспорти ще й самі по собі не приходять. Отримавши громадянство за бажанням можна податися на паспорт
-
Коли це в Римі були слоти? 😂 я там останні 5 місяців питалась зловити в різні відрізки часу і ніколи не було 😂 а зараз як я поїхала звідти з'явитись?! 🤣
-
Тільки якщо чоловік служить за кордоном 12 армія або дипломатичних установах
-
Сейчас сильно билеты подорожали. Осенью в Индию стоило 1300 туда и назад, а сейчас уже 3500
-
Немає у формах взагалі пропущеного нічого… але форма incomplete
-
Дивно що комусь швидко розглядають а комусь довго🙈
-
Ще в листопаді
-
А, 1:1 тільки після одержання пр
-
Пока не могу понять закономерность. Возможно рендомно
12 Jan 2024, 17:45
124791/445995