PR CUAET
-
Дорогі Українці, допоможіть, будь ласка, порадою. 1. Дитина має візу та дозвіл на навчання до грудня 2024по програмі CUAET, чекаю на його новий паспорт. Моя віза до 2025року. Чи можливо його візу перенести у новий паспорт ? Як ? Якщо не можна , то які мої подальші дії? На даний момент ми не в Канаді. 2. Якщо я зараз маю рік дозволу на роботу , як я зможу його продовжити в подальшому? 3. В яких провінція максимально найшвидше можна отримати PR?
-
Ну тому і їм поріг на скарги бо якщо то 10 людей з 30 к напише то шо їм до того ...но якщо то 30 к напише тут, ще може 30-40 к людей в Торонто то може їм шось в голову і зайде
-
Ти що ржака «Щодня»🤣🤣🤣
-
Роботодавцю цю бумажку треба показати, якщо ваш перміт вже закінчується, щоби він не придумав вас виганяти
-
1. Не треба переносити та і нема такого. Людина може мати два паспорти. Тому летите з обома 2. Це цікавить багатьох. Непонятно. Поки продовжувати можна було до 31 березня перебуваючи в Канаді. Тобто для вас мабуть ніяк, але час покаже. Та і тим що подавалися як сказано, не дуже продовжують 3. В тих де знайдете фултайм роботу по вашій спеціальності на наступний день після прильоту
-
Вот мне прислали такую бумажку,при подаче на продление WP как отправить им верк пермит?
-
Я би считалась в якій часовій реальності, бо точно не в нашій
-
Питання до знавців=) Паспорт виготовленно, замовив доставку DHL яку посольство взяло в роботу 25 березня. На сьогодні немає ніякого коду від DHL (я так розумію вони мій паспорт ще не забрали в Україні). хто замовляв данний сервіс cкільки ви взагалі чекали на код від DHL? пройшло тільки 2 тиждні, але допустим через 3-4 тиждні у мене не буде ніякої інформацію, куди краще звуртатить до DHL support чи до посольства ?